2   33
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

Philodendron Silver Sword

Som ni vet så är jag alltid ärlig med er. Tycker jag om något eller är missnöjd så berättar jag det för er. Det finns ingen anledning för mig att ljuga helt enkelt. Och ärlighet varar längst. Några av er kanske minns att jag spelade in en Unboxing Video.

Den sista växten var jätte fin men min kundupplevelse blev en besvikelse. Jag hade även beställt en annan växt från de företaget men jag valde att avboka den. Detta tar jag upp i min video och några dagar efter att videon publicerades så fick jag ett mail från företaget. Min första tanke var att jag skulle få ett väldigt argt mail där de bad mig att plocka bort videon. Gissa om jag blev chockad över att jag mötes av totala motsatsen!

“Jag ville bara ta mig tid att personligen be om ursäkt för det krångel som uppstått vid dina ordrar från oss. Jag har sett din video på Youtube och vi vill självklart inte att du ska vara missnöjd på det sett du blivit. Vi är en stor handelsträdgård som driver webbutiken i väldigt liten skala på sidan av vår huvudsakliga odlingsverksamhet, och kan därför aldrig konkurrera med exempelvis Grönväxtriket (som jag vet är jätteduktiga på det dem gör) vad gäller leveranstid och svarstid på mejl. Jag som driver webbutiken gör det två dagar i veckan, måndagar och tisdagar, utöver mitt vanliga arbete i handelsträdgården. Det är ingen ursäkt, men på grund av en överväldigande mängd beställningar halkar jag ofta efter vad gäller att packa paket och svara på mejl. Vi vill alltid ha ett roligt och spännande onlinesortiment att erbjuda våra kunder. Det är det jag brinner för, men ”nackdelen” med det är att orderantalet blir för stort för vad vi har kapacitet för. Hinner jag inte skicka helgfri måndag eller tisdag väntar jag hellre än att riskera att växten blir liggandes i paket över helgen. Det är för att den ska vara så fin som möjligt när den når dig. Växtens välmående går alltid först. Min tidsbrist ska dock naturligtvis aldrig gå ut över er kunder, och vi lär oss hela tiden.

Därför var det nyttigt för mig att se din video och höra dina ärliga åsikter så att vi kan förbättra oss. 

Tyvärr kan vi inte styra över vilket utlämningsställe paket levereras till. Vi fyller i den adress du angett och Postnord väljer själva utlämningsställe. Det är antagligen den lokala brevbäraren som levererat fel i ditt fall. Jag skulle gärna vilja skicka en Sansevieria Moonshine till dig utan kostnad. Och hoppas att det ger dig lite förtroende tillbaka till oss. Jag gör mitt bästa för att få iväg den på tisdag, efter påskhelgen. Du behöver absolut inte visa upp den på sociala medier på något sätt. Känn inga krav på det, utan det här gör jag endast för att gottgöra dig så bra jag kan.”

Tack igen för dina ärliga ord. Ha en fin påsk!
Mvh Anna Ljungs Trädgård

Förstår ni hur chockad jag blev? Jag vet dessutom inte hur företaget kom över min video. Men jag har ALDRIG i hela mitt liv fått ett sånt här fint svar från ett företag. Jag svarade och skrev att de inte behöver skicka växten då de med sitt fina mail redan hade vunnit tillbaka mitt förtroende. Men igår fick jag ett sms att jag har ett paket att hämta ut. Jag kan säga att min reaktion var att börja storgråta. Jag har naturligtvis filmat detta så ni kommer få se allt i vloggen på Söndag.

Philodendron Silver Sword

Jag har ingen som helst aning om hur de visste att jag ville ha en Philodendron Silver Sword. Förutom att Philodendron Silver Sword stod högst upp på min lista över växter som jag vill ha. Så är den dessutom ovanlig. Jag har aldrig sett någon i verkliga livet eller online. Det är nästan så att jag får nypa mig själv i armen. På något sätt så lyckas jag få tag på alla de växterna som jag vill ha. Och då har jag bara haft detta intresset i några månader. Och många av de växterna som jag har är ovanliga och svåra att få tag på.

Slutligen så vill jag naturligtvis ge ett enormt stort tack till Ljungs Handelsträdgård för den otroligt fina överraskningen. Och för det bästa kundbemötandet som jag någonsin fått.
Jag har även idag skapat ett instagram konto som endast kommer innehålla mina växter. Så är ni intresserade så följ Dixisplants på instagram. Jag kommer till viss del utesluta växterna helt från min vanliga instagram.
Dela

26 Kommentarer

 1. 1 maj, 2019 / 12:18

  Men vilket fint bemötande du fick! Det är såna här ageranden som gör att man vill återkomma som kund. Inte för att jag beställt något från den här shopen. Tänk om man bara sett den biten där du är missnöjd, då hade man ju inte velat beställa därifrån. Fint att hon skickade just den växten du verkligen ville ha.

 2. 1 maj, 2019 / 13:44

  Men wow!! Inte det man räknade med kanske?! Kul ändå!

  • dixiwonderland
   Författare
   2 maj, 2019 / 08:43

   Nej verkligen inte. Blev så himla glad 😀

 3. 1 maj, 2019 / 14:33

  Har aldrig hört talas om den växten 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   2 maj, 2019 / 08:42

   Den är rätt ovanlig här i Sverige 🙂

 4. 1 maj, 2019 / 15:42

  Alltså detta är verkligen så fint gjort, bra kundbemötande gör SÅ mycket alltså! Så sjukt att de kom över din video, men så roligt och himla snällt av dom att skicka en ny! WOW 😀

 5. 1 maj, 2019 / 15:53

  Alltså så himla fint när ett företag verkligen bemöter sina kunder på det här viset! Visar ju ändå att de bryr sig om människan och inte bara ser kunden som någon som ger dem pengar.

  • dixiwonderland
   Författare
   2 maj, 2019 / 08:38

   Verkligen! Jag var så chockad kan jag säga. Aldrig fått ett sånt kundbemötande tidigare 😀

 6. 1 maj, 2019 / 17:34

  Men gud vad bra att dom hörde av sig och bad om ursäkt! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   2 maj, 2019 / 08:38

   Ja det var väldigt gulligt men det hade absolut räckt med att bara få mailet ifrån dom. Jag blev naturligtvis jätte glad för växten men de hade redan fått mitt förtroende tillbaka <3

 7. 1 maj, 2019 / 20:20

  Åh vilket fint brev du fick och det var verkligen gulligt skrivet. Vad gulligt att du även fick hem din växt! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   2 maj, 2019 / 08:36

   Ja det är verkligen service på hög nivå 😀

 8. 1 maj, 2019 / 21:48

  Det där är verkligen kundservice och så bra personligt bemötande! Så glad för din skull att du fick en växt du ville ha dessutom, så fint gjort <3

  • dixiwonderland
   Författare
   2 maj, 2019 / 08:35

   Verkligen! Grät när jag såg vad det var för växt som de hade skickat xD

 9. 1 maj, 2019 / 22:06

  Wow, det där kallar man bra service! Förstår att dom fått tillbaks ditt förtroende, och förstår att du måste blivit så glad! 😀

 10. 1 maj, 2019 / 23:39

  Men vad fint😍!! Och roligt att du fick en växt som du verkligen ville ha!

  • dixiwonderland
   Författare
   2 maj, 2019 / 08:30

   Vilken fantastisk gåva! Blev så otroligt rörd verkligen av hur snälla fina de var. De hade verkligen inte behövt skicka något till mig men naturligtvis är jag glad att de gjorde det då detta är en växt som jag har velat ha i min samling 😀

 11. 2 maj, 2019 / 07:54

  Men WOW! Det här är ju verkligen helt otroligt!! Och så fantastiskt när man får ett riktigt seriöst svar tillbaka och inte bara den utskällningen du var rädd för. Nej, jag blir verkligen så glad av att läsa detta! Kram fina <3

  • dixiwonderland
   Författare
   2 maj, 2019 / 08:29

   Ja det var verkligen inte de svaret som jag hade förväntat mig. Men jag blev väldigt glad av att läsa hur professionella dom är 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.