1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Mycket stryk efter att jag bestämde mig för att göra ombre


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Jag frågade er om ni ville ha ett tredje inlägg idag och majoriteten sa ja. Jag har varit helt förstörd hela dagen idag. Har lyckats bränna halva mig i solen och har fruktansvärt ont. Smörjer in mig som en galning så alla mina lotions har tagit slut så jag måste beställa nya. Men det är inte bara min kropp som bränd.

Mitt hår har fått ta mycket stryk efter att jag bestämde mig för att göra ombre igen. Jag trivs så otroligt bra i min hårfärg som jag har nu men håret tog mycket stryk av blekningen. Jag har haft i kokosolja men det kräver minst tre schamponeringar för att få ur all olja vilket i sig sliter mer än vad det vårdar. Jag har en ekologisk olja som jag älskar men jag kände att mitt hår behöver en extra boost.

Jag är ett stort fan av Maria Nila och har sen tidigare deras Heal (få gåva på köpet) och Pearl (få gåva på köpet) serier som jag älskar. Därför bestämde jag mig för att beställa in denna Repair leave in cream. Man ska ha den i handdukstorkat hår innan man använder värmeverktygen. Anledningen till varför jag ville ha en leave in kräm är för att det sliter mycket mindre på håret än om jag skulle behöva skölja ur det. Mitt hår tar minst tre timmar innan det torkar så därför försöker jag att endast tvätta det max två gånger i veckan. Jag har läst både bra och dåligt om denna men jag hoppas att den kommer fungera bra på mitt hår. Jag gör gärna en recension om ni är nyfikna.

6 Kommentarer

 1. 21 maj, 2018 / 21:24

  Skriv gärna om du tycker den är bra sen när du använt den ett tag! Mitt hår blev extremt slitet efter sist jag slingade det 🙁

 2. 21 maj, 2018 / 21:41

  Det är jättebra produkter

 3. 22 maj, 2018 / 06:38

  Nej så trist att du bränt dig, lätt hänt tyvärr. Mitt hår behövde verkligen kärlek efter vintern och hos frissan sist så klippte jag av en bra bit 🙂 Känns bättre. Älskar hennes produkter till håret, ska spana in denna. Tack för tipset <3

  • dixiwonderland
   Författare
   22 maj, 2018 / 09:13

   Jag toppar mitt hår regelbundet men jag gör det själv här hemma för et skulle kosta för mycket att gå till frissan 😛 Men skulle jag klippa av allt det slitna skulle jag inte ha något hår kvar på huvudet så därför hoppas jag kunna hitta bra produkter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.