12   24
1   19
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Gult är verkligen en av årets stora färgtrender


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Klänning / Klänning / Klänning / Skönhetskit / Klänning / Klänning / Linne / Parfym
Parfym / Serum / Sandaler / PlaysuitFlipflop / Väska / Klänning
Ansiktsmask Lingon / Ansiktsmask Honung / Ansiktsmask Blåbär

Gult är verkligen en av årets stora färgtrender. Det känns som att gult alltid har varit en väldigt underskattad färg. Något som jag har noterat av att fotografera så mycket som jag gör är att många av våra blommor är gula. Gult precis som blått förknippar jag med sommaren och jag tror det är därför som färgerna är så populära i år.

Only har fått in mängder med snygga klänningar. Många av dom finner ni i detta kollaget men som ni säkert förstår så fick inte alla plats. Och är ni sugna på snygga sandaler så är det Tommy Hilfiger som enligt mig har de bästa. Jag bor i mina flipflop under sommaren och överväger starkt att beställa fler. Har även ett par sandaler från TH som jag älskar men som med alla skor som har en häl så får jag naturligtvis skoskav av dom. Och det är inte fel på sandalerna utan mer mina fötter som är fruktansvärt känsliga…

Aktuella Kampanjer

Nelly har upp till 50% rabatt på utvalda plagg. Ni har hela 10 sidor fulla med en massa fina kläder och accessoarer. Upp till 40% rabatt på sommarnyheter från Boozt. Där finns du varumärken från Vila, Ecco och Gant bara för att nämna några. Med koden MAMMA12TD får ni 12% rabatt på valfri blombukett. Och ni kan fortfarande få 20% rabatt hos Nakd med koden white20-se och 20% rabatt på bareMinerals.

14 Kommentarer

 1. 21 maj, 2018 / 17:47

  Gult är verkligen en så stark och härlig färg! ^^

 2. 21 maj, 2018 / 18:03

  Jag är inte jätteförtjust i gult men är det sommar, man är lite solbränd och den gula färgen är mot det ljusare hållet är det fint. Älskade klänningarna med blommorna 🙂

 3. 21 maj, 2018 / 18:42

  Ja, gult har verkligen blivit årets färg. Vart man än går så ser man gult någonstans. Men jag vet heller inte om jag tycker allt är så fult 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   22 maj, 2018 / 09:15

   Jag älskar det. Roligt när färger som inte brukar vara populära får en chans 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   22 maj, 2018 / 09:14

   Jag älskar gult 😀 Det får mig att tänka på sommaren 🙂

 4. 22 maj, 2018 / 09:25

  Jag älskar verkligen gult så himla himla himla mycket, helt klart en favoritfärg 😀 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.