12   24
1   20
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Möta Antonia i stan för lunch


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Min dag startade med lite jobb men sen skulle jag hem till mamma och hämta Ronja. Var ute med Bonzo först men sen gick jag och Ronja en 40 minuter långpromenad. Min tanke var att gå lugnt men det blir alltid power walk så jag blev lite stressad för jag skulle möta Antonia i stan för lunch, men jag hann duscha som tur var.

Vi hade tänkt sitta ute då uteserveringarna äntligen har öppnat men det blåser så kallt så vi satt inne istället. Ingen av mina nära håller på med sociala medier men Antonia har börjat jobba för Nicole Falciani. Hon redigerar alla hennes youtube filmer och är så himla duktig. Skönt att kunna prata med någon som förstår hur mycket tid man faktiskt lägger ner på sina sociala medier. Trots att sociala medier har funnits i över 10 års tid så blir folk fortfarande väldigt stela när man tar upp en systemkamera.

Jag har väldigt höga krav på det jag publicerar men när jag var hos Anne-Marie så sa hon att jag måste släppa lite på det. Kraven jag har är så höga att jag själv inte kan leva upp till dom. Jag har hela tiden varit så fokuserad på att bloggen ska vara all business men ibland måste man kompromissa. Bara för att man släpper på spärrarna så betyder inte det att bloggen skulle bli sämre. Jag tror faktiskt efter att ha pratat med Anne-Marie att bloggen skulle bli bättre, mer personlig. Jag kan faktiskt sakna det. När jag var yngre så var jag så himla personlig men på grund av att jag fick så mycket hat så slutade jag helt och hållet. Känner att jag blivit bättre med att dela med mig men man kan alltid bli bättre.

Handla för 599 kr från Clarins eller Biotherm
och få lyxiga skönhetsset med märkets produkter på köpet.
Köper du en parfym från Hugo Boss Fragrance
får du en vårfräsch necessär på köpet.

Gäller så länge lagret räcker.

16 Kommentarer

 1. 6 april, 2018 / 18:13

  Det där såg verkligen tokmysigt och gott ut =D, fina ni är båda två

 2. 6 april, 2018 / 20:28

  Så kul och vad gott 🙂

 3. 6 april, 2018 / 20:53

  Låter som en riktigt härlig dag tycker jag 🙂 Och du, det där med högra krav är inte lätt, jag är själv likadan 😉

 4. 7 april, 2018 / 10:40

  Min familj är van nu att jag ska fota allt till bloggen haha. De till och med frågar ”ska du inte fota det där” haha

  • dixiwonderland
   Författare
   7 april, 2018 / 13:29

   Ja men det är alla som jag umgås med också men det är just alla andra runt omkring som reagerar 😛

 5. 7 april, 2018 / 17:45

  Omg hennes ögonbryn! Love them!

 6. 9 april, 2018 / 07:27

  Trist att det blåste så mycket att ni inte kunde sitta ute. Men verkar ha varit en trevlig lunch i alla fall! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   9 april, 2018 / 09:36

   Ja det var lite tråkigt men nu hoppas jag att våren är på väg så att man kan börja sitta ute 😀 Dock hatar jag fåglar så jag väljer ofta att sitta inne iaf xD

 7. 9 april, 2018 / 13:48

  Mysigt! Förhoppningsvis kommer våren snart så man kan sitta ute ^^

  • dixiwonderland
   Författare
   10 april, 2018 / 09:40

   Det hoppas jag verkligen! Vi har bara gråa dagar här för tillfället 🙁 Så tråkigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.