1   16
5   21
0   15
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

Blått är färgen som du ska bära i sommar


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Blus / Blus / Blus / Blus

Blått är färgen som du ska bära i sommar om du vill vara trendig. Minns inte om det var i ett tv program eller om det var i en podd där dom sa att vi på västkusten köper mer blått/blårandiga plagg än i övriga Sverige. Förra året köpte jag en jätte fin blus som var blårandig men som jag tyvärr aldrig använde men det får bli ändring på det. Färgen ger ett lugn och får mig att tänka på havet som en blå sommarhimmel.

Klänning / Klänning

Ska du på bröllop eller en annan stor tillställning så är dessa två klänningarna perfekta! Jag blev helt förtrollad när jag såg dom. Tänk att fotografera dom runt en massa björkträd? Hur fint hade inte det varit. Ett fint val att ha på skolavslutningen och är dom lika bohemisk som jag så varför inte ha en av dom som balklänning? Klänningen till vänster skulle jag kunna använda som en vardagsklänning. Tycker vi överlag måste sluta låta våra fina klänningar hänga i garderoben och ”vänta på det perfekta tillfället”.

Klänning / Klänning

Dessa två är också bra val inför balen om man vill ha en mer diskret färg. Passa även till bröllop (kanske inte den svarta beroende på dresscode). Jag gillar att det händer mycket i klänningarna och jag älskar detaljen i ryggen. Där är ryggen i ett öppet V men sen smalnar bandet av och blir väldigt tunt framtill vilket är riktigt fint. Har man långt hår kan man ha håret på just den sidan och ge en illusion av att klänningen är enaxlad men sedan när man vänder sig om så ser man öppningen i ryggen.

27 Kommentarer

 1. 6 april, 2018 / 09:16

  Blått är en fin färg men jag passar inte i den *haha* Rosa däremot klär mig, vill jag tro i alla fall då jag älskar den färgen 🙂 Vad mycket fint du visar raring. Hoppas du får en mysig helg <3

  • dixiwonderland
   Författare
   7 april, 2018 / 13:38

   Jag är precis lika dan. Jag älskar rosa och tycker blått är jätte fint men inte på mig tyvärr 😛

 2. 6 april, 2018 / 10:03

  Inte så förtjust i blått men rosa och svart går alltid hem. Ha en fin fredag! Kram

 3. 6 april, 2018 / 11:11

  Så snyggt! Dock är jag inte så för just blått på mig själv, förutom marinblå. Älskar de rosa plaggen 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   7 april, 2018 / 13:36

   Det är samma för mig. Jag tycker blått är jätte fint men jag känner mig inte alls bekväm själv i färgen 🙂

 4. 6 april, 2018 / 13:00

  underbar färg på båda faktiskt men kommer kanske inte i en
  gillade blusen trean där jätte snygg
  fin fredag

 5. 6 april, 2018 / 13:09

  Jag skriver oftast också månader och det är nog för att det händer så mycket på en månad i deras utveckling i den åldern. Det är jättestor skillnad på att vara 1 år och 18 månader. Och varför jag skriver i gram är för att man väger i det på Bvc. Deras vikt antecknas i gram i deras journaler och då blir det nog lätt att man själv använder sig av det…

 6. 6 april, 2018 / 13:09

  Den blåa klänningen utan armar vill jag använda i fotograferingar <33 Hihi!

  • dixiwonderland
   Författare
   7 april, 2018 / 13:35

   Åhh du måste köpa den för jag vet att bilderna skulle bli magiska 😀

 7. 6 april, 2018 / 14:16

  Men alltså wow vad fint!! Tänker nog också köra på den färgen i sommar =)) Kram <3

 8. 6 april, 2018 / 15:26

  Vilken tur att jag älskar blått då 😉

 9. 6 april, 2018 / 17:15

  Så fina plagg 😀

 10. 6 april, 2018 / 17:17

  Verkligen så snygga plagg, tycker verkligen att blått är så fint! ^^

 11. 6 april, 2018 / 22:39

  Ohh vad roligt jag som har en hel del blått. SÅ fin den klänningen =D den blåa med lång ärm

  • dixiwonderland
   Författare
   7 april, 2018 / 13:30

   Åh va roligt då kanske något av detta är något för dig 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.