0   22
5   41
3   29
2   20
0   29
0   24
1   23
1   22

Mobilskal till iPhone 11 Pro Max


Detta inlägget är ett annonssamarbete med Teknikdelar.se

Är det viktigt för er att ha den senaste telefonen?

Själv har jag aldrig varit speciellt intresserad av varken telefoner eller elektronik. Men förra året köpte jag en ny telefon då kameran på den jag hade innan var så fruktansvärt dålig. I mitt arbete så är kvalitén på bilderna så himla viktig så jag var tvungen att uppgradera på grund av det. Hade kameran på den tidigare telefonen varit bra så hade jag haft den tills den slutade fungera. Samma sak gäller min kamerautrustning och min dator.

Men det som var så himla roligt med den nya telefonen var att jag för första gången kunde köpa mobilskal till den. Jag tycker det är så roligt att kunna byta skal efter årstiderna men också beroende på vilken outfit man har. Och om det nu skulle vara så att någon av er har den senaste iPhone 11 Pro Max så har Teknikdelar ett stort utbud av mobilskal till den. Där finns skalet som jag har till min telefon och så mycket mer. Priserna varierar en hel del men det finns mobilskal för under 100 kronor vilket är perfekt om man inte vill lägga någon större summa. Jag är väldigt nöjd med mina mobilskal och det kommer nog bli fler mobilskal detta året också.

Dela

6 Kommentarer

 1. 31 januari, 2020 / 18:41

  inte alls viktigt för mig, men gärna bra kamera 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   1 februari, 2020 / 11:13

   Kameran är det man utgår ifrån när man köper ny telefon xD

 2. 1 februari, 2020 / 10:27

  Snyggt skal!! 🙂

 3. 1 februari, 2020 / 11:21

  Jag är mycket intresserad av det senaste inom teknik och så bra tips! 😀 Kramis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.