1   29
4   32
1   26
3   28
5   27
4   45
1   35
2   33

Januari resulterade i omsättningsrekord

Äntligen lämnar vi Januari 2020 bakom oss. För min del så var det en av de värsta månaderna i mitt liv. Men det skulle också visa sig att det var den bästa månaden hittills för mitt företag då vi hade omsättningsrekord.

Det känns som ett stort steg i rätt riktning och jag är så himla stolt över mig själv. Att jag har orkat jobba trotts motgångarna under Januari. Sen är jag en person som gärna begraver mig i jobb när jag inte mår bra. Lite för att slippa känna och bara koncentrera mig på annat. Det känns i alla fall så himla roligt att företaget har haft omsättningsrekord. Jag har tjänat pengar på bloggen i över 10 år nu, men endast haft det som företag i 5 år. Så det känns så roligt att allt arbete som jag lägger ner börjar löna sig. Sen vet jag att lågsäsongen närmar sig men efter förra året så vet jag hur jag ska placera pengarna för att få bra avkastning och klara av lågsäsongen.

Nu är vi inne i Februari och det är dags att planera för kommande veckor. Alla hjärtans dag närmar sig vilket alltid innebär kampanjer. Så det är något som jag kommer arbeta en hel del med. Vill väldigt gärna försöka fotografera mer outfits. Det är något jag har velat göra i alla år men det är så himla svårt att få till en dag med bra väder. Fattar inte hur alla modebloggerskor får ihop det. Eller är det så att Sthlm har betydligt bättre väder än oss? I Januari fick jag upp en outfit men målet är ärligt talat betydligt fler i veckan. Men det blir något att jobba mot.

Dela

4 Kommentarer

  • dixiwonderland
   Författare
   3 februari, 2020 / 16:42

   Ja verkligen 😀 Får se om Februari går lika bra 😀

 1. 2 februari, 2020 / 09:05

  Förstår inte heller hur folk lyckas med dagliga outfits den här tiden på året .. Tycker att antingen hinner jag inte innan det blir mörkt eller så är det dåligt väder, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.