77   57
1   26
7   49
3   33
2   23
0   31
0   27
1   25

Mitt svar från cellprovet kom idag

Även fast jag gick upp klockan halv sju i morse så känns det som att hela dagen har sprungit förbi. Vi åkte iväg förut för att fotografera en outfit men det gick helt åt helvete. Nu tänker jag inte ens försöka längre. Är så förbannat trött på denna jävla vind som aldrig ger med sig. Nu börjar trädens knoppar slå ut så förhoppningsvis är det inte allt för lång tid kvar tills det är grönt och fint ute. Samt blåser betydligt mindre.

Efter den misslyckade fotograferingen åkte vi och handlade. Gjorde godaste lunchen som ni ska få recept på imorgon. Men vet ni vad? Vi hittade toalettpapper! Kändes som ett mirakel i dessa tider.

Mitt svar från cellprovet kom idag och som ni kan se så har jag inga cellförändringar!
Mitt svar från cellprovet kom idag och som ni kan se så har jag inga cellförändringar! Jag har aldrig haft cellförändringar men naturligtvis är man alltid lite orolig. Det är som med skattepengarna. Jag har alltid fått tillbaka men är ändå orolig varje år att jag ska behöva betala tillbaka. När jag hade varit och tagit mitt cellprov så skrev jag ett blogginlägg om det som ni gärna får läsa igen. Det innehåller en hel del fakta tex att risken för cancer minskar med mer än 90% om man gör cellprov regelbundet.

Nu tänkte jag ta och vila lite innan jag fortsätter att jobba. Kommer bli en väldigt lång arbetsdag idag så en liten paus skadar inte. Hoppas att ni har haft en bra dag denna Måndag.

Dela

5 Kommentarer

 1. 23 mars, 2020 / 19:45

  Hoppas du får en härlig vecka 🙂

 2. 23 mars, 2020 / 20:16

  så skönt att de var bra 😀

 3. 24 mars, 2020 / 02:47

  Gud så skönt vännen 🙂 jag är också frisk som en nötkärna, va på kontroll för nån vecka sen o allt såg bra ut – yäjj 🙂 you go girl kram

 4. 24 mars, 2020 / 23:25

  Ohh så skönt, jag brukar heller inte behöva bet tillbaka har hänt 2 ggr på typ alla år man jobbat hittills

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.