6   29
2   33
3   29
6   26
0   14
0   27
4   37
7   50

Mitt nya jobb

Det har varit fullt ös medvetslös denna veckan. Och det känns som en väldigt lång vecka. Mer som att man har tryckt in två veckor i en. Den första November så började jag mitt nya jobb. Direkt efter jobbet så var det bara att gå hem, fixa mig för sedan skulle jag och Anne-Marie iväg på Inspirationskvällen som var i Folkets Park. Vi båda tycker det är så roligt att gå på events men detta blev tyvärr en besvikelse.

Det ingick bubbel (naturligtvis så tog jag alkoholfritt) och så skulle det ingå sex tapas rätter. Men som ni kan se på bilden så var inte det där tapas, det var sex små tuggbitar. Kanske är jag naiv som verkligen trodde att man skulle få sex tapas rätter var men står det sex tapas rätter då förväntar jag mig det.

Inspirationskväll

Sen så fanns det ungefär 10 sittplatser för ca 300 personer. Och jag som hade jobbat innan eventet var helt slut i kroppen. Så det slutar med att vi sätter oss ute vid entren. Då ser jag plötsligt Marie och Marita så vi pratade med dom tills vi drog hem. Eventet skulle sluta vid 21:30 men vi var många som gick redan innan modevisningen vid 20:00. När man gick så fick man med sig en goodiebag hem. Men jag som är van vid goodiebags från bloggevenet måste säga att jag var riktigt besviken. Att få en reflex och ett skydd för en cykelsadel är inte direkt vad man vill ha i en goodiebag.

Mitt nya jobb

Mitt nya jobb

Jag misstänker att ni är väldigt nyfikna på hur det har gått på mitt nya jobb. När jag satt på intervjun så klickade jag och min nya chef ordentligt. Allt inom mig sa att detta kommer bli en match made in heaven och jag hade inte fel. Detta är min åttonde anställning som jag har utöver mina egna företag. Och jag kan med handen på hjärtat säga att jag har aldrig haft en så bra chef som jag har idag. Vi har verkligen klickat och det känns så himla skönt då min senaste chef som jag hade för ca 4 år sedan var ett riktigt jävla monster.

Mitt nya jobb

På samma sätt som jag har klickat bra med min chef så är jag redan en i gänget med mina kollegor. Det känns som att vi har känt varandra i flera år. Jag har aldrig varit på en anställning där jag har fått ett så här fint välkomnande. De är otroligt omhändertagna, frågar hur det känns, om jag undrar något. De är duktiga på att ge kritik och samtidigt ge beröm. Jag tycker det är viktigt att man balanserar upp det där för om man endast ger en ny person kritik så kommer personen brytas ner. Men jag tycker mina kollegor är otroligt duktiga på att även berömma mig när jag gjort något bra.

Det svåra med jobbet är stressen

Nu har jag endast arbetat där i tre dagar så jag håller fortfarande på och lär mig allt. Men jag är inte van vid att arbeta under stress och stressigt blir det då jag inte vet hur lång tid det tar för mig att utföra min arbetssysslor vilket gör att jag kan inte avgöra om jag ligger i fas eller inte. Detta är något som jag kommer lära mig längre fram naturligtvis. Men kontrollfreaket i mig vill ha kontroll och prestationsångesten i mig skriker att jag måste prestera på topp. Det har inte heller underlättat att jag just nu är i en fas där jag endast sover fem timmar per natt. Men precis som att mina kollegor har tålamod med mig så behöver jag vara snällare mot mig själv och också ha tålamod.

8 Kommentarer

 1. 5 november, 2023 / 10:33

  Var inte för hård mot dig själv nu i början av arbetet, det tar några veckor innan man kommer i fas, ingen förväntar sig att du är perfekt på en gång! Säger detta för att jag själv är en prestationsprinsessa och känner igen mig så i det tankesättet!

 2. 5 november, 2023 / 11:18

  Vad tråkigt att eventet inte var så bra 🙁 så underbart att höra att du trivs bra å har bra chef å kollegor

  • dixiwonderland
   Författare
   5 november, 2023 / 19:26

   Ja det känns fortfarande to good to be true 😀

 3. 6 november, 2023 / 14:27

  Usch, så tråkigt med eventet, men skönt att du trivs så bra på ditt nya jobb! Hoppas att det fortsätter så! ^^

 4. 10 november, 2023 / 08:58

  Nej men grattis till nya jobbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.