1   16
5   21
0   15
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

Välkomna till kaoset

Välkomna till kaoset

Söndag och jag fick äntligen sova ut. Både Torsdag, Fredag och Lördag sov jag inte ens fem timmar. Men inatt sov jag lite mer än sju timmar och det var guld värt. Jag har förmodligen sovit dåligt på grund av allt adrenalin som jag har känt i och med de nya jobbet. Inatt drömde jag till och med om jobbet. Klassas man som arbetsskadad då? Något som är super viktigt men som kommer ta tid är att jag behöver släppa jobbet de dagarna då jag inte jobbar. Detta har jag alltid haft enormt svårt för som anställd.

Här hittar du mina favoritprodukter

Välkomna till kaoset

Jag vet inte om det är för att jag som egenanställd alltid har lagt så mycket tid och energi på att jobba. Jag har aldrig haft lediga dagar. Och jag har jätte svårt för att koppla av och ta det lugnt. Hade jag kunnat jobba sju dar i veckan så hade jag gjort det. Det känns som ett slöseri av min tid att vara ledig och inte göra något vettigt. Men jag vet att vila är viktigt så jag får helt enkelt lära mig.

Välkomna till kaoset

Ni tror kanske att vi ska flytta med tanke på hur tomt vårt sovrum är. Imorgon kommer målarna och ska fixa väggen i sovrummet som vi är väldigt missnöjda med. Så vi har flyttat ut alla möbler som går att flytta ut. Det är värsta kaoset i vårt kök just nu. Sen har vi flyttat sängen och min garderob så mycket som vi bara kan för att de ska få plats att jobba. Jag har haft en enorm klump i magen angående detta. Men förhoppningsvis så hinner de klart denna veckan.

Välkomna till kaoset

Sen jag började min anställning så mår jag så himla bra

Alla i min närhet ser en så stor skillnad på mig. Jag har mått så dåligt under så lång tid på grund av att jag inte har haft en stabil ekonomi. Och det blev värre när vi köpte lägenheten. Bara vår hyra ökade med 10.000 kronor och pengarna försvann lika fort som de kom in. Att få det här jobbet har förändrat hela mitt liv. Den enorma stora stenen som jag har burit runt på i så många år är borta. Jag kan äntligen andas och ta djupa andetag. Även om klockan ringer 04:45 imorgon så kommer jag gå upp med ett leende på läpparna. Jag känner en sån enorm glädje och tacksamhet.

2 Kommentarer

  1. 5 november, 2023 / 20:15

    Hoppas det blir bättre efter ni målar om 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.