1   16
15   30
7   36
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29

Mitt favorit serum Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II


Inlägget är reklam för Kicks.se och innehåller annonslänkar

Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II

På min instagram så tipsade jag om när man kunde få dubbla poäng hos Kicks. Naturligtvis så utnyttjade jag detta erbjudandet själv också. Jag beställde hem mitt favorit serum som förändrade allt, Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II 50 ml. Första gången som jag köpte serumet så köpte jag 30 ml. Jag har fortfarande kvar serum i den flaskan och därför bestämde jag mig för att köpa den stora då hållbarheten är 2 år på produkten. Min hy är normal/torr så detta serumet hjälper verkligen till att återfukta min hy på djupet. Jag tar också VÄLDIGT mycket produkt när jag använder denna. Vet att rekommenderad dos är 1-2 droppar men jag fyller på och sprutar ut. Tar jag bara några få droppar så kan jag inte applicera i hela ansiktet då produkten absorberas så snabbt i min hy då den är åt den torrare sidan.

Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II

Ett serum baserat på årtionden av DNA-Forskning och Chronobiologi – Estée Lauders mest avancerade serum någonsin. Nya ChronoluxCB Teknologi arbetar aktivt för en utrensande process som rengör cellerna från avfallsämnen under nattens lopp. På så sätt arbetar cellerna effektivt och huden återuppbyggs och stärks. Alla ålderstecken i huden reduceras synligen för att ge en vacker hud.

Icke-aknegen | Antioxidanter | Hyaluronsyra

Förebygger skador från alla negativa miljöpåverkningar som ozon, föroreningar och UV-strålar. Hyaluronsyra skapar den optimala miljön som huden har behov av för att optimera sin naturliga reparationsprocess samtidigt som den återfuktar och vårdar på djupet. Huden känns mjukare, mer återfuktad och ser klarare och jämnare ut.

Jag vet att Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II är dyr men jag lovar er att den är värd varje liten krona. Jag har haft mitt första serum i över 1 års tid nu och har fortfarande kvar serum. Och då ska ni även komma ihåg att jag tar betydligt mer än 1-2 droppar.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.