4   30
2   25
4   28
1   17
3   31
6   40
1   28
14   35

Mini julbord hemma

Mini julbord hemma
Mini julbord hemma
Mini julbord hemma

Igår blev det ett litet mini julbord här hemma. Det är en tradition som vi har haft i många år nu där jag bjuder hem min bestie på ett julbord. Då jag har varit egenanställd i så många år så har jag bara fått gå på julbord en gång med ett företag som jag var anställd hos. Jag blev avundsjuk då det kändes som att alla fick gå på julbord men inte jag. Genom åren så har vi skämtat och sagt att min bestie jobbar för mig då hon har hjälpt mig mycket med att fotografera. Men jag har aldrig haft ekonomin att kunna bjuda henne på julbord så istället har det blivit att jag har lagat mat hemma.

Mini julbord hemma

Men det blir betydligt mycket mysigare att äta här hemma än att gå ut. Speciellt när många restauranger (tyvärr) inte alls verkar ta hänsyn till att det fortfarande är en pandemi. Det jag har hört från folk som varit på julbord så verkar det vara kaos. Folk sitter jätte trångt och det känns inte bra alls. När vi var på Alberts så tyckte jag att det var mycket folk men jämfört med vad många andra har berättat så var Alberts betydligt bättre när det kom till antal personer och avstånd mellan borden.

Mini julbord hemma

Vi hade tidigare i år bestämt att vi inte skulle köpa några julklappar i år. Men min bestie har haft det kämpigt så naturligtvis vill jag skämma bort henne lite extra. Och sen borde hon veta att när det kommer till julklappar så kan jag inte låta bli. Det ligger i mitt dna haha. Men hon överraskade med tårta så jag tycker att blev lika.

December månad har gått så otroligt fort

Men jag tror det är för att jag har jobbat så extremt mycket så jag har inte hunnit ta en paus och andas. Har inte märkt skillnad om det varit vardag eller helg. Men jag älskar att ha mycket att göra. Dock skulle jag vilja hitta på något mysigt med min sambo nu när han kommer vara julledig. Kanske att vi går ut och unnar oss en god middag eller något sånt.

Dela

14 Kommentarer

 1. 21 december, 2021 / 12:20

  Så mysigt <3 Vi var på julbord på Långedrags Värdshus i Göteborg och där var det jättebra, man satt inte tätt och de såg till att inte alla hämtade mat samtidigt <3

  • dixiwonderland
   Författare
   22 december, 2021 / 14:17

   Åhh önskar att det hade varit så här med. Hoppas att maten smakade super för er 😀

 2. 21 december, 2021 / 16:25

  Vilken fin tradition! Den gillade jag verkligen!

  • dixiwonderland
   Författare
   22 december, 2021 / 14:17

   Ja det är en av de mysigaste traditionerna som vi har 😀

 3. 22 december, 2021 / 05:22

  Gud så gott!! 🙂

 4. 22 december, 2021 / 06:49

  Men åh vilken mysig tradition ni har! 🙂 Och hoppas du och sambon hinner göra något mysigt nu när han blir ledig. <3

  • dixiwonderland
   Författare
   22 december, 2021 / 14:18

   Ja 😀 Tack det tror jag allt. Vi funderar på att testa en ny restaurang som har öppnat här i stan 😀

 5. 22 december, 2021 / 17:29

  Men åh vad mysigt!

 6. 23 december, 2021 / 17:59

  Men ohh så mysigt och fint att göra egna traditioner också =D

  • dixiwonderland
   Författare
   24 december, 2021 / 17:26

   Ja det är verkligen super mysigt 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.