0   22
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

Billigast elavtal | Få ner din elkostnad redan idag

Reklam i samarbete med Götaenergi.se
Billigast elavtal | Få ner din elkostnad redan idag

Ingen kan ha missat de fruktansvärda elpriserna som vi har just nu. Jag blev chockad när vi fick en elräkning på 315 kronor när vi under sommaren ligger runt 89 kronor. Men i år så har vi betydligt fler lampor än tidigare samt att de är igång från de jag vaknar till de att jag lägger mig då det är växtlampor till mina växter. Hade vi inte haft igång lamporna så hade vi förmodligen sparat någon hundralapp.

Men jag ska inte klaga för jag har läst att många får betala flera tusen för elen och det tycker jag är skrämmande. Först ökade bensinpriset och nu elen. I ett land som Sverige, som till och med säljer el utomlands så ska befolkningen kunna betala sin el utan att få ekonomiska problem. Det ska inte behöva vara så som det är idag.

Få ner din elkostnad redan idag

Det vi som privatpersoner kan göra är att se över våra elavtal. Detta är något som jag tror att få personer gör. Man låter de flesta räkningarna gå på autogiro och så tänker man inte på att sätta sig och se över bolagen som man använder sig av. Vi har faktiskt börjat göra det några gånger per år. Vi har ett excel dokument där vi skriver ut alla våra utgifter varje månad. Och som nu i Januari så kommer vi sätta oss ner och gå igenom alla utgifter. Se om vi kan få billigare priser någon annanstans.

Billigast elavtal | Få ner din elkostnad redan idag

Billigast elavtal

När man söker på billigast elavtal så är Göta Energi ett av de företagen som hamnar i toppen. Hos dom så kan du välja att ha rörligt elavtal på sommaren men fast pris på vintern. Just nu har det pratats mycket om att många vill ha fast pris på elen för att inte behöva få såna här chockpriser som vi har läst om. Jag har alltid haft rörligt pris på elen men sen bor vi så himla litet så vi har aldrig fått några chock avgifter. Eller ja, den där räkningen på 315 kronor kom lite som en chock men jämfört med vad många andra har fått så ska jag inte säga något.

Bonustimmen

Göta Energi har något som heter Bonustimmen. Du kan tjäna in en timmes elanvändning – varje dag! Det ger dig upp till 365 timmar per år, som helt enkelt dras av från fakturan för ditt elavtal en gång om året. Det är alltså timmar som de bjuder på. Det kostar ingenting utan det enda du behöver göra är att vara vara kund och använda e-faktura, e-postfaktura eller Kivra.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.