0   8
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Idag har vi köpt de sista julklapparna

Idag har vi köpt de sista julklapparna. Vet att jag skrev att vi köpte alla julklapparna i November men vi kommer bli fler personer än tänkt på Julafton och sen kom jag på att hundarna måste naturligtvis också få julklappar. Nallen som ni ser på bilden är till Kira. Hon kommer bli så glad.

Idag har vi köpt de sista julklapparna

Jag har haft julkänslor hela December. Förra julen var en katastrof. Jag grät i timmar. Första julen utan Bonzo var fruktansvärd. Men denna julen kommer bli bättre. Ser fram emot all go mat och att få dela ut julklapparna. Som vanligt så har jag lagt ner så mycket tid på alla julklapparna. Vi kommer fira min mamma den 23 då hon fyller år. Så det blir ett litet mini firande hemma hos henne och Kira. Sen på Julafton så ska vi fira ute i Öresjö. Jag ska göra köttbullar och prinskorv. Vi delar upp maten och det tycker jag är så mysigt.

I skrivandets stund så kollar jag på Elf, jultradition om något!

Men nu är alla julklapparna inslagna. Och jag är även klar med Youtube för i år vilket känns så skönt. Plantmas tog så extremt många timmar att sätta ihop men det var absolut värt det då det har varit så uppskattat. Är så tacksam för sponsorerna som ställde upp. Jag ville verkligen ge tillbaka till mina fantastiska följare som stöttat mig så otroligt mycket detta året. Och på tal om att ge. Vi skänkte vår gamla tv till kvinnojouren. Min kontakt där berättade att de gärna tog emot kläder också så jag gjorde ett inlägg på facebook där jag bad alla som kunde att donera. Nu verkar det som att vi kommer ha mängder med kläder att ge bort och det gör mig så glad! Precis vad julen handlar om.

Dela

8 Kommentarer

 1. 18 december, 2021 / 20:49

  Så skönt att ni också är klara med alla klappar 🙂 Och vad fint att folk skänkt så mycket till kvinnojouren! Vi hjälper till med bidrag för varje påse kaffe vi köper in till butiken när vi handlar det av vår lokala leverantör, där går 20 kr per kaffeförpackning till kvinnojouren här på Gotland och det känns bra att på något sätt kunna bidra, så viktigt. <3 Och kläder skänker jag alltid.

  • dixiwonderland
   Författare
   20 december, 2021 / 10:38

   Men så fint 😀 Det är så himla roligt att kunna hjälpa andra. Man vet aldrig när man själv kommer att behöva hjälp. Jag tror att om man ger så får man tillbaka på ett eller annat sätt 🙂

 2. 19 december, 2021 / 11:46

  Haha jag är på flygplatsen på väg till Sverige och lyckades få med mig en sista julklapp här hahhaha, verkligen sista minuten! Så nu är jag också klar! Så skönt!

  • dixiwonderland
   Författare
   20 december, 2021 / 10:38

   Oj det var verkligen sista minuten haha 😀

 3. 19 december, 2021 / 19:22

  Vad mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.