0   10
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Mina senaste skönhetsprodukter Good or bad?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se & Kicks.se
Så jag tänkte att det kunde vara kul om jag dela med mig av det som jag har köpt.
Så jag tänkte att det kunde vara kul om jag dela med mig av det som jag har köpt.

Jag har handlat en hel del skönhetsprodukter nu det sista. Så jag tänkte att det kunde vara kul om jag dela med mig av det är som jag har köpt.

Först ut är dessa nagellacken. Jag har använt O.P.I så länge jag kan minnas nu. Deras kvalité är riktigt bra. Öppnade lack håller i flera år och de sitter i minst en vecka på naglarna. Efter en mörk vinter så kände jag bara att jag vill ha färg, massa färg! Så jag beställde hem ett turkost nagellack. Färgen är verkligen magisk. Och det lila nagellacket var det faktiskt Olivia (min sambos lillasyster) som inspirerade mig till. Lila känns som en väldigt underskattad färg och denna är så behaglig. Jag kommer beställa hem mer färger. Skulle gärna vilja ha ett gult och rosa också. Och sen var jag naturligtvis tvungen att köpa Seche Dry fast top coat. Denna får verkligen naglarna att torka bara inom några minuter, beroende på hur många lager färg man tar. Det är magisk och jag rekommenderar den verkligen.

Så jag tänkte att det kunde vara kul om jag dela med mig av det som jag har köpt.

Mina senaste skönhetsprodukter
Good or bad?

Beställde äntligen hem en ny nagelfil! Mina var så gammal och dåliga så det behövdes verkligen. Köpte även nya lösögonfransar. Sen det här med att hitta en mascara… Ibland känns det faktiskt som ett mission impossible. Den som jag har haft under en längre tid klumpar väldigt mycket. Jag vet inte om de har ändrat formulan men jag kände att det var dags för något nytt.

Divine Lashes från Max Factor är en volymmascara med fjäderlätt formula som ger dramatisk volym samtidigt som fransarna hålls mjuka, lager efter lager. Mascaran är klumpfri, kladdfri och smular inte.

Låter nästan to good to be true. Mascaran är bra men inte magisk. Jag kommer förmodligen inte köpa denna igen när den har tagit slut. Men det är alltid kul att testa något nytt. Jag upplever att det är svårt att hitta en mascara som behåller formen på fransarna när man precis har målat dom. Då är de alltid så fina men sen sjunker dom.

The Ordinary

Man kan tro att jag har blivit smått galen när man ser denna bilden. Och det har jag kanske. Men det tog flera månader innan någon butik i Sverige fick påfyllning av The Ordinary Squalane Cleanser så när den väl kom in så köpte jag fem direkt. Det som gör denna cleansern speciell och det som skiljer den från resten är att denna ska inte appliceras med vatten.

Du ska ta oljan i dina händer och värma upp den innan du smörjer in ansiktet med den. Det som jag upplever är att den återfuktar samtidigt som den tar bort smink och orenheter. Alla mina tidigare cleansers så ska man alltid kombinera dom med vatten. Men jag gillar att man inte behöver det med denna. Samt att den verkligen tar bort sminket!

Fuktighetskrämen har jag använt i flera månader. Det var faktiskt några av er som rekommendera den då min hy var så himla torr. Och sen jag började använda den så har jag bara blivit mer förälskad i detta märket. Det är prisvärt och produkterna är riktigt bra.

Grazette of Sweden Neccin No.1 Anti-Dandruff Shampoo

Jag har ända sedan jag var liten haft problem med min hårbotten. När jag var liten så var det så illa att jag har stora sår i huvudet för det kliade så mycket. Sen jag blev vuxen så har det varit fram och tillbaka. Vissa perioder är bättre än andra. Men nu köpte jag detta schampoot (som just nu på rea!) då det skulle vara riktigt bra och det måste jag hålla med om. Redan efter två tvättar så såg jag skillnad. Jag kommer kombinera detta med min hårserie från Olaplex.

Har ni testat någon av mina nya favoriter?
Eller blev ni sugen på någon?

Dela

2 Kommentarer

  1. 9 mars, 2021 / 20:18

    Vad härligt! Älskar O.P.I en av mina favorita nagellacksmärken 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.