3   28
0   22
3   45
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

Mina pallkragarna har exploderat


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Wexthuset.com

Mina pallkragarna har exploderat

När vi kom ut till Öresjö på Midsommar så var jag rätt nervös. Jag hade nämligen inte vattnat pallkragarna på hela två veckor. Som jag har berättat tidigare så får inte pallkragarna sol mellan 12-18 vilket har gjort att jorden håller sig fuktig väldigt längre. Men jag var lite nojig att det skulle vara visset. Men istället möts jag var en explosion av grönska, tyvärr så inkluderar det även ogräset.

Men både min Sommaraster och Lejongapen har verkligen tagit fart nu. Tyvärr så attackeras mina Dahlior av mördarsniglar så nu har vi köpt koppartejp och lagt ut en massa snigel effekt. Jag är dock glad att de har varit på Dahliorna och inte de andra då de andra är bättre som snittblommor. Men det var en otrolig lättnad att se att trots bristen på sol så mår de bra.

Mina pallkragarna har exploderat

Nu i Lördags åkte vi ut för att röja bland pallkragarna… Det var totalt kaos av allt ogräs som hade vuxit upp. Det tråkiga är att hur mycket man än arbetar där ute så känns det aldrig klart. En vacker dag om kanske tre år ser Öresjö ute så som vi alla önskar men nu är det en ständig kamp mot ogräset och mördarsniglarna.

Det är så viktigt för mig att när jag kommer ner till pallkragarna så ska det vara som en liten oas. Det ska se rent och välvårdat ut. Instagram vänligt. Men nu ser det verkligen hemskt ut. Jag skäms faktiskt över hur det ser ut. Men vi kommer få ordning på det och det kommer bli jätte fint när vi är klara med allt. Man behöver låta det få ta sin tid. Jag vill köpa ännu fler pallkragar till nästa år. Jag har även planer på att göra en köksträdgård.

Mina pallkragarna har exploderat
Dela

6 Kommentarer

 1. 5 juli, 2022 / 23:58

  Hoppas de klarar sig från sniglarna!

 2. 6 juli, 2022 / 10:37

  Oj vilket jobb du har med alla växter och mördarsniglar är verkligen vidriga. Vad roligt att du vill göra en köksträdgård. Kramis <3

  • dixiwonderland
   Författare
   8 juli, 2022 / 22:06

   Ja de är verkligen hemska de där förbannad mördarsniglarna. Usch va äckliga dom är!

 3. 7 juli, 2022 / 10:21

  åh vad underbart att det tagit sig så bra! Jag försummade de flesta av mina fröer jag hade planterat, så totaltailade ju. Tråkigt nu får jag säga, när jag vill göra buketter men det inte finns så mycket att göra buketter på. Får ta nya tag nästa år…

  • dixiwonderland
   Författare
   8 juli, 2022 / 22:15

   Åh nej va tråkigt 🙁 Men du får köra dubbel nästa år istället 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.