4   30
2   25
4   28
1   17
3   31
6   40
1   28
14   35

Min ”semester” har börjat


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Hemtex.se

Min "semester" har börjat

Jag har ”semester”. Två veckor som är helt oplanerade och jag känner mig som en barn på Julafton. Jag har under en väldigt lång tid känt att jag behöver semester. Jag har jobbat non stop i 7 månader och kanske haft två lediga dagar. Men nu har jag 1,5 vecka utan några som helst planer.

Igår spenderade jag dagen med att vattna växterna, kolla Supernatural. Hämtade även ut denna duken som jag beställt från Hemtex. Den är just nu på rea och det bästa med den är att den är avtorkningsbar. Tyvärr så är den mycket mörkare i verkligheten än på bilden men jag tycker ändå om den. Jag är rädd för färg men tror ändå att det kan bli riktigt fint. Sambon hatar den men han har inte så mycket att säga till om. Vi fick även köpa en ny dammsugare i helgen. Naturligtvis så gick vår sönder i Fredags bara någon timma innan vi skulle få besök. Sambon köpte en från Elextrolux som var nedsatt i pris. Den är så galet tyst jämfört med vår gamla. Har dammsugit två dar i rad redan haha.

Min "semester" har börjat

Jag fick även dille igår kväll klockan 21:00 och började skura rent duschen. Antar att det är sånt som man gör när man har semester haha. Idag har jag tvättid så mycket spring upp och ner i trapporna. Har även fotograferat väldigt mycket så sitter och redigerar de bilderna. Vill tidsinställa så mycket som möjligt så att jag får mindre att göra. Och anledningen till varför jag skriver ”semester” är för att jag naturligtvis inte har en riktig semester som alla andra har.

Får jag jobb som beställning av buketter, förfrågan om hundpromenader eller samarbetsförfrågningar så kommer jag inte säga nej till det. Men det är en stor frihet att inte ha tider att passa. Jag kan ta dagen som den kommer. Och ja, det kommer nog som en chock för er som läser detta och som känner mig för ni vet att jag har i stort sett planerat hela året ut redan. Men även jag kan få feeling för att vara spontan haha! Nu tänkte jag ta och måla om mina naglar. Sånt har man tid med när man har semester.

Dela

4 Kommentarer

 1. 6 juli, 2022 / 17:03

  Vilken fin duk! Perfekt nu för sommaren ju 🙂

 2. 7 juli, 2022 / 15:50

  Vad skönt med semester! Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   8 juli, 2022 / 22:16

   Jag jobbar fortfarande men har inga tider att anpassa mig till så det gör att tempot blir lite lugnare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.