14   35
2   35
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23

Min helg

Jag har haft den bästa helgen på länge. Kanske för att jag faktiskt har varit 100% ledig! Jag minns inte ens när det hända senast. Men bloggen har krånglat sen i Fredags. Mailade om detta och trodde att det hade blivit löst under Söndagen men tyvärr inte. Av någon anledning så kan jag inte publicera bilder i mina inlägg men jag hoppas att det blir löst snart. Så vad har jag gjort under min lediga helg?
I Lördags var vi ute och åt middag på Buddys. Det var första gången på 7 månader som vi alla var samlade igen. Väldigt mysigt och min sambo var on fire den kvällen. I normala fall så kör han alltid men denna gången åkte vi med Victor så min sambo kunde dricka. Vi avslutade kvällen med att bowla men det gick inget vidare för mig. Och som den dåliga förloraren som jag är så slutade det med att jag hoppade av. Det var dock precis i slutet men det är verkligen inte kul att spela när alla andra får strike efter strike och mitt kolt till och med åkte bakåt för jag råkade tappa det haha. På Söndagen hade jag en mysdag vilket innebar att jag hade pyjamas på mig hela dagen lång. Lyckades få en tvättid så klockan 11 tvättade jag. Det är så svårt att få tvättid nu när jag jobbar på de nya jobbet. Innan tvättade jag alltid Måndagar kl 14 men nu slåss vi alla om att få bra tider. Sen pysslade jag om växterna, dammsög och så åt vi tacos vilket resulterade i att min mage gjorde uppror. Jag äter bara tacos hemma för jag vet att min mage inte klarar av det men det är ju så gott!
Sen lyckades jag även få in en powernap. Tanken var att sova i 20 minuter men det blev istället 1,5 timma. Kort efter att jag hade vaknat ringde mamma och sa att hon ville bjuda mig och sambon på julbord. Så himla mysigt! Jag har ju bara varit på julbord en gång så detta ser jag verkligen fram emot. I dag Måndag är jag också ledig så tanken är att arbeta med mina sociala medier hela dagen lång så att allt är klart inför denna veckan. Började även kolla på nya säsongen av American Horror Story. Älskar den nya säsongen! Satt uppe till halv två och tittade inatt.
Dela

6 Kommentarer

 1. 4 november, 2019 / 09:51

  Jag älskar att ha lugna helger, det är oftast då jag kan vila ut också. Så kul för dig att du fick en ledig helg, det behöver man 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   7 november, 2019 / 11:32

   Ja det gör sån skillnad! Längtar redan till helgen och att få ta det lugnt 😀

 2. 4 november, 2019 / 14:11

  Vilken härlig helg det låter som!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.