0   22
5   41
3   29
2   20
0   29
0   24
1   23
1   22

3 mysiga stickade tröjor


Inlägget är reklam för Bubbleroom.se och innehåller annonslänkar

Ash Rose / Cloud Dancer / Tannin

Det var länge sedan som jag bloggade om kläder. Men sanningen är den att jag har aldrig handlat så här lite kläder som jag gjort i år. Tycker inte alls att 2019 har levererat och mina förväntningar på höstmodet blev bara en besvikelse. Men dessa tre gillar jag riktigt mycket. De känns mysiga, enkla att styla, fungerar flera år framöver och priset är riktigt bra.
Dela

2 Kommentarer

  1. 5 november, 2019 / 14:02

    åh så fin ärm! älskar stickat 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.