1   16
15   30
7   36
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29

Min helg var helt fantastisk!


Inlägget är reklam för Nelly.com och innehåller annonslänkar

Hoppas att ni har haft en bra helg. Min helg var helt fantastisk! I Lördags så åkte vi ner till Kungälvs Gardencenter där jag för första gången fick träffa Emily. Vi har pratat en hel del på instagram och de visade sig då att hon faktiskt jobbar i en av mina favorit växtbutiker. Så i Lördags träffades vi för första gången och hon var så himla gullig! Jag trodde aldrig när jag började hålla på med växterna att jag också skulle få vänner men det glädjer mig så mycket.

Philodendron Burle Marx
Sen var hon så himla gullig att hon gav mig en stickling på en Philodendron Burle Marx. Naturligtvis sa jag till henne att hon absolut inte behövde ge mig något men hur fint var inte det av henne?

Efter att vi varit där så åkte vi till Marieberg för att köpa kött. Jag har pratat om dom tidigare. De har sin verksamhet i Kungälv där de föder upp kor, lamm och grisar. Djuren har det så himla bra och de slaktar på plats så djuren behöver aldrig transporteras. Nu i Lördags hade de 30% rabatt på allt fryst kött så då passade vi på. Går inte att förklara hur himla gott det smakade. Det är verkligen en fantastisk skillnad på att äta kött från djur som haft ett bra liv till skillnad från djur som tyvärr inte har haft det lika bra. Vi hittade dom via Rekoringen och när vi var där sist så köpte vi ekologiska ägg från Vänersborg. Kvalitén på äggen där hönsen har möjlighet att gå ut och in precis som de vill är fantastisk. Närproducerat när det är som bäst!

Bruna sandaler från Klädkällaren

Efter det så åkte vi förbi Klädkällaren då min sambo aldrig har varit där. Köpte dessa sandalerna där som jag tycker är riktigt fina. Jag har gett upp allt som heter klackar. Nu vill jag bara ha sköna sommarskor som är snabba och enkla att ta av och på. Ni kan hitta ett par liknande här.

Och igår gick jag hem till min mamma medan min sambo var borta och bytte däck. När Foxie såg mig så började hon vifta (väldigt försiktigt) med svansen. Alltså mitt hjärta smälte så mycket! Det var nämligen första gången som hon gjorde det. De andra gångerna när jag har kommit så har hon bara legat still i soffan. Och inte nog med att hon viftade på svansen. Vi kunde även leka lite med hennes leksaker. Jag kunde inte sluta le på hela dagen igår för jag blev så glad över dessa framstegen som hon gjorde.

Vi har ingen som helst aning om hur Foxies första 11 månader i livet har sett ut på gatorna i Ryssland. Vi vet inte om hon blivit misshandlad, varit i slagsmål eller vad hon råkat ut för. Därför betyder varje litet framsteg så enormt mycket. Det är fortfarande en lång väg att gå men det värmer mitt hjärta att se att hon börjar känna mer och mer tillit till mig.
Dela

10 Kommentarer

 1. 4 maj, 2020 / 15:06

  Låter verkligen som en magisk helg!

 2. 4 maj, 2020 / 19:55

  Men så söt att hon äntligen börjat vifta på svansen!!!

 3. 4 maj, 2020 / 20:10

  En sak öppnar alltid fler dörrar och möjligheter, som att växterna gav vänner! Åh att få se framsteg så är ju himla kul verkligen, mys <3

 4. 5 maj, 2020 / 10:15

  Åh låter som en helt ljuvlig helg vännen och vad kul att du fick en stickling, så snällt! Och de där sandalerna är ju precis de jag har i min butik, men i andra färger, de är sååå sköna och superdupersnygga! 😀 Och återigen, tusen tack för din fina fina kommentar om min nya butik, blir så glad och får sån extra push!! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   7 maj, 2020 / 12:54

   Jasså är det? Trodde inte det var samma märke faktiskt men då vet jag vart jag ska köpa mina nästa par 😉 Älskar verkligen dessa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.