2   22
2   34
10   38
0   23
1   21
0   24
0   30
4   33

Magisk lunch på Hamnmagasinet tillsammans med våra vänner

Första Maj och det firades med en helt magisk lunch på Hamnmagasinet tillsammans med våra vänner.

Första Maj och det firades med en helt magisk lunch på Hamnmagasinet tillsammans med våra vänner. Victor och Erika är här i Trollhättan för tillfället så vi alla bestämde oss för att äta lunch tillsammans. Tråkigt nog så kunde inte Ljung och Carro vara med men nästa gång så hoppas jag att vi alla kan vara tillsammans. Det var super kul att se alla igen då vi inte har sett J, Victor och Erika sen förra året. Tiden går verkligen så snabbt.

Köttfärslimpa som serverades med potatismos, råröda lingon och gräddsås.
Som ni kan se så var maten helt fantastisk. Köttfärslimpa som serverades med potatismos, råröda lingon och gräddsås. Det var så gott att jag nästan började gråta haha! Älskar verkligen Hamnmagasinet.

Nu tänkte jag ta en kopp te och göra klart lite jobb. Imorgon ska vi åka ner till Kungälv. Jag firar faktiskt 1 år som crazy plant mom idag så då tycker jag att vi får fira det med att åka till en av mina favoritbutiker och shoppa loss. Jag sa till min sambo att vi nu kan konstatera att växterna inte är någon 30 års kris för mig eftersom jag håller på med dom ett år senare haha.

Måste även ge er en liten update på Bonzo. Som jag har berättat tidigare så har han haft problem med maten i ca 2 veckors tid. Men nu verkar det äntligen släppa. Det är väldigt viktigt att Bonzo får i sig sin mat eftersom att den innehåller medicin för hans njursvikt. Så nu köpte vi samma burkmat som tidigare men som stuvning istället för finmald och han blev så nöjd. Hans hundmat är svin dyr. 12 kg torrfoder kostar nästan 900 kronor och burkmaten kostar 41 kronor st. För er som inte är insatta så kostar en burkmat för hundar i en matbutik ca 12 kronor. Då förstår ni prisskillnaden. Men vi vill att Bonzo ska leva så länge som möjligt men ha ett bra liv samtidigt. Om det betyder att vi får lägga en mindre förmögenhet på att han ska få den maten som han tycker om så gör vi det. Det känns väldigt bra att han tycker om den nya maten. Mitt mamma hjärta kan andas ut.

Dela

10 Kommentarer

 1. 1 maj, 2020 / 17:24

  Vad mysigt och så himla gott det ser ut! <3 Kramis

 2. 1 maj, 2020 / 23:05

  MEn gud sååå gott, jag blev ju hungrig nu igen alltså!! 😀 Vilken lyxlunch! Och vad skönt att ni hittat mat som han tycker om så han får i sig mat 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   3 maj, 2020 / 20:18

   Ja den var så god att jag drömmer om den xD

 3. 2 maj, 2020 / 14:01

  Wow så gott <3

 4. 2 maj, 2020 / 21:26

  Men mysigt med firande 😀

  Haha, duu är då galen med alla växter 😀 men såå roligt!!

 5. 2 maj, 2020 / 21:56

  Ser så godt ut 😍 Bra å høre at det går bedre med Bonzo og maten. Vi har også en hund som er syk og vi spanderer noen ekstra kroner på at han skal få den burkmaten han liker best. Bonzo er heldig som har en hunde-mamma som bryr seg så mye som du gjør <3 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   3 maj, 2020 / 20:18

   Så tråkigt att höra att din hund också är sjuk 🙁 Klart man gör vad man kan för dom <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.