3   33
5   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Min helg har varit magisk

Min helg har varit magisk

Min helg har varit magisk precis som rubriken lyder. Vi åkte iväg igår med Kira och var ute och gick i skogen i nästan två timmar. Kallt, men så skönt att bara få komma ut. Vädret var så där magiskt vackert som man vill att det ska vara på vintern. Andas frisk luft och ladda batterierna. Jag mår så himla bra när jag är ute i naturen. Spelar ingen roll vilken årstid det är.

Vintern är verkligen magisk

Dock hade jag inte med mig kameran igår så vi åkte ut idag igen. Lika vackert som igår. Vintern är verkligen magisk. Solens strålar värmde trots att temperaturen visade minusgrader. Kira fick hänga med idag igen. Mamma har envisats med att hon inte behöver någon vinterjacka för hon är ju från Ryssland. Men eftersom hon knappt har någon päls kvar på ryggen så åkte vi till Arkens Zoo med henne.

Min helg har varit magisk

Hon var lite nervös då hon aldrig varit inne i ett köpcentrum tidigare men väl inte på Arkens Zoo var det så spännande. Och framför allt så tyckte hon att det luktade underbart. Vi lyckades hitta en jacka som inte var allt för dyr och sen fick hon naturligtvis välja ut ett ben. Hon var så söt när vi gick hem till mamma. Hon gick så stolt i sin nya jacka med sitt nya ben.

Min helg har varit magisk
Jag känner äntligen att jag börjar må bättre. Jag öppnade upp mig i detta blogginlägget och tack till alla era fina kommentarer och meddelanden. Det är något väldigt stort som kommer ske om en månad. Livsförändrande. Jag längtar så tills jag kan berätta för er. Tidigare så har jag inte haft en klar bild av min framtid. Men nu känns det som att alla pusselbitar kommer falla på plats.
Min helg har varit magisk

Totalt kaos i trappuppgången

I Fredags när jag och sambon precis skulle se de senaste avsnittet av Wandavision så blev det ett jäkla liv i vår trappuppgång. Först låg vi kvar en stund i hopp om att det skulle avta men det blev bara värre. Jag öppnar dörren och skriker att jag har ringt polisen men det gav ingen som helst effekt. Irriterad drar jag på mig kläderna och ger mig ut i trapphuset. Adrenalinet är så högt att jag inte ens vet vilken våning jag är på. När jag ser personerna så ska jag precis ryta till när två killar börjar knuffa varandra. Lika fort som jag har sprungit ner springer jag upp igen och in i lägenhet. Någonstans så kom tanken att dessa personerna kunde vara beväpnade.

Ringer och smsar min granne då jag tror det är personens barn som har fest. Grannen skriver bara ”va” och jag berättar att det är kaos och att grannen måste ringa sina barn. Inte ens fem minuter senare hör jag grannens röst i trapphuset och både jag och sambon blev förvånade över hur snabbt personen tog sig hem. Jag stod kvar i hallen och lyssnade ifall det skulle eskalera mer. Skrev ett sms till grannen och frågade om allt var okej. Men då visade det sig att det inte var hos den grannen festen varit utan hos en relativt nyinflyttad granne.

Under de 10 åren som jag bott här så har detta aldrig hänt tidigare

Anledningen till varför jag trodde det var hos grannen som jag kontaktade var för att när jag öppnade dörren första gången så stod det ett gäng killar utanför deras dörr. Efter mina sms så hade grannen tagit på sig kläderna och gått rätt in i den nya grannens lägenhet och slängt ut allt folk. Till skillnad från många andra så har många av oss som bor i denna trappuppgången bott här i nästan 10 år eller mer. Vi har en väldigt bra gemenskap och under de 10 åren som jag har bott här så har detta aldrig skett.

Dagen efter så hade jag så fruktansvärt dåligt samvete över att jag av misstag tog fel angående festen. Så nyvaken går jag ner och plingar på för att be om ursäkt och lämna över en av mina krukväxter som jag fött upp själv. Som tur var så hade grannen aldrig tagit illa vid sig men jag var tvungen att ge något för att lindra mitt dåliga samvete.

Sen satte jag upp en lapp på portdörren

Yes jag är den grannen! Egentligen borde jag bo i ett hus på landet för jag stör mig så mycket på för mycket. Men för det första så har man inte fest under en pandemi! Det om något gör mig riktigt förbannad. Det är så fruktansvärt respektlöst så det finns inte. För det andra så tål jag inte vuxna människor som inte kan hantera alkohol. Och uppenbarligen så kunde inte dessa personerna det med tanke på hur de stod och skrek i trapphuset och var fysiska mot varandra. Men nu när jag var ute så hade grannen som hade festen satt upp en lapp och bad om ursäkt vilket jag tycker är jätte bra gjort.

Men förutom kaoset så har jag haft en helt fantastisk helg. Det var länge sedan som jag hade så här många bra dagar i rad. När man har mått dåligt under en längre tid så är det svårt att se någon utväg på det hela.

Glöm inte att följa mig på instagram

Dela

2 Kommentarer

  • dixiwonderland
   Författare
   2 februari, 2021 / 11:23

   Hade kunnat stanna där hur länge som helst 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.