1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

En av de bästa vloggarna som jag har gjort

Detta är utan tvekan en av de bästa vloggarna som jag har gjort. Den innehåller alla vovvarna, växter och behind the scene från fotograferingen. Plus en liten bonus när jag sätter ihop en ny möbel som vi köpte i helgen. Den har ett sånt jäkla bra flow så jag hoppas verkligen att ni kommer tycka om den.


Vi har sjukstuga här hemma denna veckan. Min sambo är förkyld så han har stannat hemma från jobbet. Jag mår bra men är naturligtvis rädd för att han ska smitta mig så som han gjorde på Nyårsafton. Han fyller år nu på Söndag så jag hoppas bara att han blir frisk tills dess och att jag inte blir smittad.

Idag ska följande göras

 • Städa badrummet / Jag hann inte med det igår och ska jag vara ärlig så har jag skjutit på det i ca 2 veckor. Vem tycker det är kul att städa badrummet liksom? Kanske om man har ett fint badrum vilket vi inte har… Men idag måste det göras.
 • Lämna Ronja hos mamma
 • Förhoppningsvis så får jag hem ett efterlängtat paket som ska hämtas
 • Vlogga
 • Blogga
 • Klarna / Jag har sålt på Tradera och ska få pengarna via Klarna. De skulle kommit igår men av någon anledning så kom de aldrig? Fick pengarna medan jag skrev detta inlägget.
 • Vika tvätt

Kanske inte den roligaste dagen men något som gör mig extra glad är vädret. Nu tänker jag vara typisk svensk och prata om det vi pratar mest om. Vi kommer ha sol hela veckan och ca 10 plus grader. Hur vårigt är inte det? Jag vaknade till och med 06:10 idag för att solen lyste in. Naturligtvis kunde jag inte somna om och det är också ett tecken på att vi går mot ljusare tider. I vintras gick jag upp 09:30 och kunde för mitt liv inte förstå hur man kunde vakna tidigare än så. Men nu när det är ljusare ut då går jag upp mycket tidigare.

Vill även påminna er som kanske har missat att jag publicerade bilderna från fotograferingen igår. Om ni missade inlägget så hittar ni det här.

Dela

6 Kommentarer

 1. 26 mars, 2019 / 10:12

  Vad kul att du kanske får hem ett paket idag och ni får krya på er! Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   27 mars, 2019 / 12:09

   Som jag svarade dig tidigare så är jag inte sjuk utan min sambo.

 2. 26 mars, 2019 / 10:39

  pysseldag, det behövs ibland för att röja undan. Det hade jag i söndags!

  • dixiwonderland
   Författare
   27 mars, 2019 / 12:08

   Känns som att jag inte gör annat än röjer xD

 3. 26 mars, 2019 / 15:11

  Så härlig vlog!! Och hundarna asså sååå söta!! Bonzos tassar är typ de bästa jag sett haha, att de pekar utåt sååå himla sött jag dör haha :’D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.