12   24
1   20
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Hon hade på sig denna tröjan i ett av sina blogginlägg


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Boots/Nly Shoes – Leggings/Gina Tricot – Tröja/Free People – Väska/Louis Vuitton
Så en av mina absoluta största inspirationer är Emily Gemma. Jag har följt henne i nästan 3 års tid och om ni klickar er in hos henne så förstår ni nog varför jag får så mycket inspiration. Vi är väldigt lika, både när det kommer till smink och kläder. Hon hade på sig denna tröjan i ett av sina blogginlägg och när den sedan kom på rea under Black Friday så kunde jag inte motstå den. Free People är mitt absoluta favorit märke men det är svårt att få tag på deras kläder inom EU.

Jag har blivit en riktig fegis när det kommer till att använda färg, tyvärr. Mycket har nog med att jag inte vill synas och har du färg så syns du men det älskar jag med Emilys stil. Hon har mycket färg och jag tycker det blir så mycket roligare. Är så glad att jag köpte den tröjan för den är lika mysig som den ser ut.


So one of my biggest inspirations are Emily Gemma. I have been following her for about 3 years now and if you visit her blog you will understand why. We do have the same style when it comes to both makeup and clothes. She had this sweater on her in this blog post and when it came on sale on Black Friday I just could not resist. Free People are my favorit brand but it´s hard to find their clothes here in EU.

I have become such a coward when it comes to wearing color. I think a lot has to do with that I don´t want attention and if you wear bright colors in Sweden you will stand out because almost everybody are dressing in black. But that is what I love about Emilys style. She wears a lot of color and it makes her outfits so much fun. I´m really happy that I bought this sweater because it´s just as cozy as it looks.

26 Kommentarer

 1. 6 december, 2017 / 18:49

  Ser riktigt mysig ut! 😀
  Tack för bloggtipset! 😛

 2. 6 december, 2017 / 18:53

  Så fin outfit 🙂

 3. 6 december, 2017 / 19:03

  Men åååh så snygg! Jag som alltid har svart på mig hade verkligen känt mig piffig i det rosa. Kram!

  • dixiwonderland
   Författare
   7 december, 2017 / 09:29

   Jag äger bara 2 svarta tröjor och det är mer mina träningströjor xD

 4. 6 december, 2017 / 19:49

  Åh den ser jättegosig och fin ut!! 🙂 sv: Ja men precis, skulle aldrig studera något som inte gynnar mig och som jag inte har intresse av. Kul att du själv varit i tankarna om plugg. Det är distans som jag ska läsa på, kommer aldrig i livet sätta mig i ett klassrum igen för den studieformen är inte för mig. Kan själv är min melodi och att studera på distans gör att jag styr allt själv och kan fortsätta ha företaget som prio 1 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   7 december, 2017 / 09:29

   Lycka till med allt 😀 Kommer bli grymt för dig då du är så driven :*

 5. 6 december, 2017 / 21:41

  Åh såå himla fin färg!! <3

 6. 7 december, 2017 / 00:03

  Den är jättefin men lite dyr 😀 hehe.

  • dixiwonderland
   Författare
   7 december, 2017 / 09:28

   Tyvärr kostar Free Peoples kläder en hel del men jag tycker det är värt det 😀

 7. 7 december, 2017 / 07:45

  Snygg tröja! 😀

 8. 7 december, 2017 / 09:44

  Är också väldigt dålig på att använda färg :/ Men försöker få in det lite här och var!

 9. 7 december, 2017 / 10:20

  Så tjusig, tycker inte du ska vara rädd för färg, det passar dig! Jag gillar att synas, men passar typ inte i färg så bra. Orange går bra, och gul och ibland röd, men i blått och lila och fushia ser jag bara märklig ut!

  • dixiwonderland
   Författare
   8 december, 2017 / 09:09

   Haha så kände jag när jag testade blått. Det var inte alls jag så den fick åka tillbaka 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.