1   16
15   30
7   36
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29

Matkasse för dig som vill ha maten levererad till dörren


Detta inlägget är ett annonssamarbete med Matkassetopplistan.se

Jag är en person som beställer allt online. Men det finns en sak som jag fortfarande köper i butik och det är mat. Jag vet faktiskt inte varför jag inte har vågat mig på att beställa en matkasse. För tänker man efter så skulle man spara så enormt mycket tid genom att inte behöva springa runt i en butik. Men sen är väl också frågan, vart ska man handla? Det finns så enormt många olika hemsidor idag. Men därför känns det extra kul att göra detta samarbetet tillsammans med Matkassetopplistan.se.

Vad är en matkasse?

Kanske är ordet matkasse ett nytt begrepp för dig men det är precis vad det heter. Det finns flera olika typer av matkassar. Antingen så beställer du alla de varorna som du själv vill ha och brukar köpa eller så kan man köpa matkassar där färdiga maträtter redan finns i och så lagar du den maten utefter recept.

Matkassetopplistan.se är en oberoende guide som jämför och recenserar olika matkasseleverantörer. Dom gör det enklare för oss som konsumenter att hitta det vi är ute efter. På hemsidan har de listat några matkassar och även skrivit fördelarna med dom och vad det erbjuder. Varje matkasse är betygsatt för att det ska bli enklare för oss att veta vilken som är bäst. För någon som vill spara tid så är detta ett väldigt bra alternativ. Tänker att har man barn så är det nog otroligt skönt att inte behöva gå runt i matbutikerna. Sen finns det även matkassar som är mer anpassade för barn vilket också kan vara en fördel. Men naturligtvis så behöver man inte ha barn för att kunna utnyttja detta. Jag tror vi alla vill spara tid och sen finns det även de personerna som hatar att handla mat. Då är matkassen ett perfekt alternativ. Man beställer bara via datorn och inom 1-2 dagar (kan variera beroende på företag) så har man maten.

Det som håller mig tillbaka angående just matkassar är för att jag är en sån fegis när det kommer till att testa ny mat. Jag älskar att laga mat men gör oftast bara samma maträtter. Därför är detta kanske perfekt för mig så att jag kommer ur min comfort zone haha. Men det är absolut något som vi hade kunnat testa på i framtiden. Har ni testat på att köpa matkasse och vad tycker ni i så fall om det?

Dela

4 Kommentarer

 1. 23 januari, 2020 / 07:55

  Vi testar på Första matkassen från Matkomfort denna veckan med färdiga recept. Riktigt trevligt & nöjda än så länge! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   23 januari, 2020 / 12:22

   Va roligt 😀 Aldrig hört talas om den tidigare men den får jag kolla upp 😀

 2. 23 januari, 2020 / 11:03

  Det är verkligen en så himla smart grej! 😀 Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.