4   33
1   28
1   33
0   27
2   22
3   34
2   28
0   38

Måndag Vecka 8

Måndag Vecka 8

Vad gör man en stormig Söndag? Man ser till att boka in en mysig fika stund med bästa tjejerna! Efter en intensiv vecka (hade hela 3 samarbeten att skriva) så kändes det så bra att få avsluta veckan med Viktoria och Alexandra. Vi hann aldrig ses i Januari men nu var det äntligen dags igen och vi satt i 4 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord!

Stormen håller i sig. Men det gör inget då jag har min produktiva Måndag som alltid. En massa städning står på min To do list i vanlig ordning. På helgerna städar jag faktiskt inte alls. Har verkligen börjat komma in i mina nya rutiner där jag slutar arbeta efter klockan 19:00 och försöker vara så ledig som jag bara kan på helgerna. Nu är väl städning inte direkt någon arbetsuppgift men det är ändå något som alltid måste göras dagligen. Men ärligt talat så tycker jag om att städa. Är det ordning och reda runt omkring mig så arbetar jag så mycket produktivare.

Förutom all städning så ska jag göra en ny sida i min Bullet Journal. Har haft detta tema i mina tankar under en längre tid och jag tror det kommer bli min bästa än så länge. Sen ska jag även börja skriva på veckans blogginlägg. Har sett så himla mycket filmer och serier den senaste tiden så ett sånt inlägg kommer. Har även ett inlägg om hur man sparar pengar i vardagen. Nu ska jag sätta igång med städningen här hemma så jag får den överstökad.

Dela

4 Kommentarer

 1. 17 februari, 2020 / 14:30

  Ha en fin vecka!

 2. 17 februari, 2020 / 15:21

  Den stormiga söndagen du hade lät ju jättehärlig, jag vill hoppa in i bilderna och joina =D

  • dixiwonderland
   Författare
   18 februari, 2020 / 09:07

   Det var den 😀 Bästa sättet att spendera stormiga dagar på 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.