0   44
3   20
0   36
0   24
2   23
2   25
0   31
0   35

Låt Phonehero göra ditt batteribyte + rabattkod


Reklam | Detta inlägget är ett annonssamarbete med Phonehero.se| Reklam

Låt Phonehero göra ditt batteribyte + rabattkod

I mitt arbete så är min telefon en viktig del. Den gör att jag kan arbeta oavsett vart jag än befinner mig. Jag ska dock inte ljuga. Jag brukar aldrig ha med mig telefonen när jag är ute med Bonzo. Jag föredrar att läsa bloggar från datorn och jag har aldrig skrivit ett blogginlägg från mobilen. Men jag vet att hela 74,7% av er läsare läser min blogg via era telefoner. Medan bara 23,8 läser från datorn och 1,9% använder en läspadda. Jag försöker att inte använda min telefon mer än nödvändigt just för att jag inte vill vara uppkopplad 24/7. Men det är svårt när jag har de jobbet som jag har.

Jag är en sån person som endast köper en ny telefon när jag verkligen behöver det. Min första telefon hade jag såpass länge att när Bank ID inte kunde fortsätta att fungera för min mjukvara var så gammal då bestämde jag mig för att köpa en ny. För mig är det viktigaste att jag har en kamera med hög kvalité. Det är faktiskt det ända som jag bryr mig om. Jag behöver inte ha en massa utrymme för jag raderar bilder flera gånger i veckan och använder inte speciellt många appar.

byta batteri på iphone

Tappat telefonen i astfalten

Jag är alltid väldigt rädd om mina grejer. Det spelar ingen roll om det är kläder, väskor, växter eller elektronik. Dock har jag råkat tappa min telefon tre gånger rätt ner i asfalten. Har dock haft en enorm tur då den knappt har fått en skråma. Något annat som jag gillar väldigt mycket med min telefon är att den har bra batteritid. Det räcker att jag laddar den en gång under natten och sen håller batteriet hela dagen. Naturligtvis så beror det lite på vad jag gör. Använder jag den mer än vanligt så kanske jag behöver ladda upp den lite men oftast räcker en laddning.

Prata i telefon
Låt Phonehero göra ditt batteribyte

Låt Phonehero göra ditt batteribyte

Och hade det varit så att min telefon behövde byta batteri då gör jag hellre ett batteribyte än att köpa en helt ny telefon. Hos Phonehero.se kan du få hjälp med att byta batteri iPhone X eller någon av de andra modellerna. Alla har inte lika stor tur som jag när jag tappade min telefon så det kan hända att man behöver laga sin iphone. Phonehero reparerar ca 700 smarttelefoner och ipads i veckan. Batterierna levereras direkt från Apple. De bjuder på frakten om du vill skicka in din mobil för ett batteribyte. De erbjuder kostnadsfri rådgivning och felsökning på din iphone och de säljer även begagnade mobiler om man skulle behöva en ny men inte är villig att betala samma summa som för en ny.

Med min personliga rabattkod NATHALINE150 så får ni 150 kronor rabatt när ni gör ett batteribyte. Detta gäller alla modeller av Iphones. Rabattkoden är giltig i 30 dagar.

Dela

2 Kommentarer

  1. 29 maj, 2020 / 10:45

    Jag bloggar också bara från datorn och läser bloggar från datorn. Känns så himla mycket bättre än att göra det från mobilen faktiskt, haha 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.