6   33
16   33
4   28
0   30
0   24
0   17
4   36
0   27

En gång hästtjej, alltid hästtjej

en gång hästtjej, alltid hästtjej

En gång hästtjej, alltid hästtjej

Så fort jag ser hästar så får jag fjärilar i magen. Hästar har alltid varit en så stor del av mitt liv och en gång hästtjej, alltid hästtjej. Jag tror ni alla kan hålla med mig om det. Drömmen om att en dag ha min egna häst ska bli sann. När vet jag inte men en dag! Denna sötisen och hans kompis finns vid Bonzos rehabsim. Jag tar alltid med mig morötter till dom. Känner att det är obligatoriskt om man åker till en plats där de finns hästar.

Bonzo med flytväst

Bonzos simning gick väldigt bra igår. Sist vi simmade var den 29 Mars så det var verkligen ett bra tag sedan. Vi har en gång kvar nu och det blir perfekt då det är såpass varmt ute att han kan simma ute nu. Eftersom att han inte hade simmat på länge så blev det sammanlagt 5 minuter av våra 60 minuter. Han simmar 1 minut och sen har han en paus på 2-3 minuter innan vi kör igen.

Nu är vi halvvägs in i vloggveckan och jag längtar tills det är över haha. Missförstå mig inte nu. Jag är så tacksam över att få arbeta med det jag gör men igår började jag jobba 06:15 och slutade 23:00. Det är en väldigt lång arbetsdag och så ser varje dag ut denna veckan. Naturligtvis har jag små pauser under dagen men det är svårt att inte arbeta med något annat. Det finns alltid något som ska göras. Idag ska min bestie hjälpa mig att fotografera bilder till ett samarbete. Tänkte att vi ska försöka filma det då jag tror det kan vara kul att se hur vi arbetar.

Dela

1 kommentar

  1. 31 maj, 2020 / 17:50

    rubriken är ju såååå sann!! haha 😀 och vad mys med hundsim!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.