0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

Baddräkt och Bikini i återvunnet material från Na-kd

Baddräkt och Bikini i återvunnet material från Na-kd

Även om det fortfarande är vinter ute så tror jag vi är många som längtar efter sommaren. Jag har aldrig varit en sommarperson förrän jag började bli helt besatt av blommor. Som ni alla vet så är sommaren den tiden på året när hela Sverige blomstrar. Men med varmare väder så kommer det också stunder för avkoppling.

När vi hade Bonzo så åkte vi iväg och badade varje sommar. Eller badade och badade. Bonzo badade medan vi gick och doppade knäna. Varken jag eller min sambo är så mycket för att bada. Däremot så älskar vi att gå på spa. Och för att gå på spa så behöver man badkläder och därför tänkte jag berätta om Na-kds enorma utbud när det kommer till just detta.

Baddräkt och Bikini i återvunnet material från Nakd

Svart bikini är alltid ett säkert kort

Så länge jag kan minnas så har jag alltid använt svart bikini. Naturligtvis så har jag använt andra färger också. Men jag är väldigt blek och tycker att svarta bikinis är det som har sett bäst ut på mig. Det finns så himla många fina modeller och färger när det kommer till bikinis. Och även om jag inte är någon soldyrkare så tycker jag inte att man kan ha för många bikinis. Det som också är roligt är att man kan matcha dom precis hur man vill. Bara för att man har en svart trosa så betyder inte det att man behöver ha en svart topp till.

Baddräkt och Bikini i återvunnet material från Nakd

Återvunnen Bikinitopp Med Knytband Fram

Förra året så köpte jag min första baddräkt någonsin. Under min uppväxt så var det aldrig någon som använde baddräkt. Det var något som en mamma hade på sig. Men sen så började man se många influencers i baddräkter och helt plötsligt så blev det trendigt. Så efter många år så köpte jag min första baddräkt och jag älskar den.

Naturligtvis så var baddräkten i svart men detta året ska jag se om jag kan hitta något i färg. Bikini har jag alltid använt då jag solade väldigt mycket förr. Då ville jag ha så små bikinis som möjligt för att få så mycket färg som det bara gick. Nu när jag försöker undvika solen till varje pris så funkar baddräkt perfekt. Na-kd har ett utbud på över 700 olika bikinis och baddräkter. Du kommer garanterat hitta något som faller dig i smaken.

Baddräkt och Bikini i återvunnet material från Nakd

Baddräkt i återvunnet material

Något som jag noterade är att många av de badkläderna som jag tittade på hos Na-kd är av återvunnet material. Så kul! Nu mer än någonsin är det så viktigt att företag tar sitt ansvar och försöker ändra sitt sätt att skapa fast fashion. Jag uppskattar också att de har modeller i alla möjliga hudtoner. Men det är något som jag upplever Na-kd alltid har varit grymma med. Många av storlekarna är från XXS – XXL vilket också är så himla bra.

Nu när vi lever i denna pandemin så tror jag att allt fler väljer att upptäcka nya ställen delar av Sverige. Vi reste förra sommaren ner till Skåne och hade en fantastisk semester. Nu denna sommaren så har vi bokat en resa till Gotland. Det är svårt att planera något så långt fram då man inte vet om restriktionerna kommer ändras redan nästa vecka. Men man måste få drömma och ha något att längta efter. Och även om jag är världens största badkruka så tror jag inte att jag kommer kunna motstå stränderna på Gotland.

Dela

8 Kommentarer

 1. 19 januari, 2022 / 04:59

  Men åh! Den svarta bikinin va snygg 🙂

 2. 19 januari, 2022 / 09:47

  Älskar att köpa badkläder <3

  • dixiwonderland
   Författare
   19 januari, 2022 / 11:21

   Kan tänka mig det med tanke på hur mycket du normalt reser 😀

 3. Johanna
  19 januari, 2022 / 17:05

  Åh så mycket fint! Måste hålla i pengarna nu bara som student. Lyckats en månad nu med ej köpa kläder haha det är bra för att vara mig.

  Du skulle inte vilja skriva ett inlägg kring hur du tänker kring sparande? Jag har sämst när det gäller det och det känns alltid som att alla omkring en har flera hundratusen på kontot ungefär samt är fullt insatta i aktier & fonder…

  • dixiwonderland
   Författare
   20 januari, 2022 / 08:09

   Det kan jag absolut göra! Tack för ditt förslag, det hjälper när man har writers block och inte vet vad man ska skriva om 😅

 4. 19 januari, 2022 / 19:14

  så bra med återvunnet 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.