23   35
7   23
9   31
26   43
2   33
0   23
2   30
0   20

Kilandsmattor har ett jätte stort sortiment av mattor


Reklam | Detta inlägget är ett annonssamarbete med Kilandsmattor.se| Reklam

Kilandsmattor har ett jätte stort sortiment av mattor

I och med mitt intresse för växterna så har inredningen här hemma hamnat i fokus. Jag har nog aldrig köpt så lite kläder som i år då jag lägger alla mina pengar på vårt hem just nu. Det är en konst att ha 50 växter i en liten 1:a och försöka få det snyggt utan att bli för mycket. Förmodligen tycker alla förutom jag att det redan är för mycket haha.

Mitt fokus när det kommer till vår inredning är att försöka använda naturliga material. På något sätt så känns det bara så hemma för mig. När jag inte kan bo på landet som jag drömmer om då får jag ta in landet till oss. I och med vår inredningsstil så blir det att vi använder oss mycket av ljusa material. Att ha ljusa mattor när man har hund är kanske inte de bästa men därför har vi bara mattor som går att tvätta. Kilandsmattor har ett jätte stort sortiment av mattor. Här hittar du jute mattor, plastmattor, heltäckningsmattor och mycket mer. Hos Trustpilot har dom betyget Utmärkt vilket säger en hel del om deras service till kunderna. På Bangårdsgatan 23 i Jönköping kan ni även besöka deras fysiska butik.

Kilandsmattor har ett jätte stort sortiment av mattor

Jag har aldrig haft en matta som varit längre än 1 meter. Men jag tycker till och med att det har varit svårt att möblera med små mattor. Kan inte ens föreställa mig hur svårt det måste vara om man ska köpa en stor matta som ska fylla ut ett rum. Tur att Kilandsmattor finns då de är nichade på endast mattor. Att de sedan har 90 dagars öppet köp och fri retur är något som jag älskar. Det visar att de verkligen vill att deras kunder ska vara nöjda med sitt köp. Är ni ute efter en ny matta så tycker jag absolut att ni ska ta en titt på deras hemsida.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.