2   18
0   21
4   31
0   20
2   25
14   33
0   23
0   18

Produktiva Måndagar som alltid

Magnolia

Tillbaka till vardagen. Även om jag tog ledigt från bloggen lite smått förra veckan så var det allt annat än en lugn vecka. Jag har som mest spelat in tre olika youtube videos samtidigt. Vissa projekt tar längre tid än andra. Jag fick även in tre samarbeten. Ska arbeta med den sista idag så att den blir klar innan deadline. Väldigt skönt att åter igen få in samarbeten. I April fick jag inte ut någon lön alls så det känns skönt att det börjar vända nu i Maj. Nackdelen med att vara egenföretagare är att man aldrig vet hur mycket man kommer tjäna.

Produktiva Måndagar som alltid

Idag ska jag redigera vloggen som ska upp nu på Söndag. Behöver fixa en thumbnail till videon som ska upp på Onsdag. Skriva och tidsinställa blogginlägg. Fundera ut vad jag ska ha på mig idag när vi ska fotografera bland rapsfälten. Yes det är äntligen dags för de årliga bilderna vid fälten. Traditionen vi har haft i 5-6 år nu. Förra året blåste det storm varje gång vi försökte fotografera men nu hoppas jag att det kommer gå bättre. Ska även skicka iväg två växter som jag sålde igår. Sen blir det städning här hemma för imorgon ska jag spela in min växtuppdatering för Maj månad.

Världens finaste Bonzo

Veterinären med Bonzo

Och om en vecka ska vi till veterinären med Bonzo. Efter allt som vi har fått gå igenom nu med Ronja och Foxie så känns det för jävligt att behöva åka in med Bonzo. Han har den sista tiden börjat skaka väldigt kraftigt. Precis som när man fryser. Veterinären sa att det kan hända att hans kropp läcker protein och då kan han behöva medicin. Det kan också vara senila muskeldarrningar. Då Bonzo får panikattacker hos veterinären så vill vi inte åka in om det verkligen inte är akut. Men det kan också vara bra att få se hur det går med hans njursvikt. Han äter bra och är väldigt pigg så förhoppningsvis får vi inga hemska nyheter men naturligtvis mår jag skit. Jag kommer inte klara av att förlora tre hundar på mindre än ett halvår.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.