2   22
0   26
2   58
4   79
4   36
0   22
2   43
5   27

Den bästa duschprodukten som jag någonsin provat


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se & Yvesrocher.se

The Ritual Of Jing Relax
Body Scrub

Jag har verkligen världens bästa vän. Varje dag är jag så tacksam över att få ha henne i mitt liv, vid min sida som min syster. När man har varit bästa vänner i snart 21 år då kan man kalla sig systrar. Vi har gått igenom hela livet tillsammans. Ingen känner mig bättre än vad hon gör och vise versa. Hon betyder enormt mycket för mig och jag hade inte varit här idag om det inte vore för henne.

När allt drama om Gandalf blev offentligt så överraskade hon mig med en present. Och bara för att poängtera. Min bästa vän gick alltså och köpa en present till mig för att min växt var döende. Förstår ni hur fin hon är?! Och inte nog med att hon köpte en present. Hon köpte den bästa duschprodukten som jag någonsin har provat!

The Ritual Of Jing Relax
Body Scrub

Den bästa duschprodukten som jag någonsin provat

Rituals har släppt en ny serie som heter The Ritual Of Jing. Jag hade helt missat att Rituals hade kommit ut med en ny serie men då jag älskar i stort sett allt dom har så blev jag väldigt nyfiken. Då min bestie vet att jag älskar skrubbisar så köpte hon The Ritual Of Jing Relax Body Scrub. Och denna är utan tvekan den bästa duschprodukten som jag någonsin provat. Då ska ni också ha i åtanke att jag faktiskt använt i stort sett alla produkter som säljs hos Yves Rocher och älskar dom. Den har en väldigt svag smygande doft av sommarregn. Den är len på huden men samtidigt så gör de små ultra fina bambupartiklarna jobbet. Rituals använder sig endast av naturliga korn och inga mikroplaster.

Jag blev i alla fall helt kär i denna skrubben. Det kommer garanterat vara en produkt som jag alltid har hemma och jag kommer absolut att köpa mer från serien.

Dela

4 Kommentarer

  1. 19 maj, 2020 / 17:15

    Men åh denna bara måste jag ju testa!! Låter helt fantastisk 😍 Jag älskar när produktionen doftar lite lagom så att man fortfarande kan använda parfymer och så utan att det blir en konstig blandning av en massa dofter. Vilken härlig vän du har, så himla fint! ❤️❤️

  2. Marie
    19 maj, 2020 / 18:58

    Roligt att du tyckte om den så mycket 😀 Vill så gärna pigga upp dig lite när du varit lite nere även om det inte hjälper själva situationen kan man behöva lite omtanke när man är ledsen 🙂 Älskar dig en massa <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.