3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Karl Fredriks bok signerad!

Karl Fredriks bok signerad!

Kolla vad jag fick hem förra veckan! Karl Fredriks bok signerad!

Karl Fredrik var den som inspirerade mig till att gå min egen väg när det kommer till mitt floristföretag. Jag har tyvärr insett att floristbranschen är allt annat än välkomnande och stöttande. Vissa personer är rent ut sagt riktigt elaka, tyvärr. Men jag är glad att jag vågar gå min egen väg och uppfylla min dröm. Så länge mina kunder är glada och nöjda så är det allt som betyder något för mig. Boken är över all förväntan. Så otroligt vacker både omslaget men även innehållet. Detta är en bok som man vill ha på sitt coffee table.

Karl Fredriks bok signerad!
Karl Fredriks bok signerad!

Jag trodde att det skulle bli en lugnare dag idag då igår var helt galen men va fel jag hade. Det har varit fullt upp och nu sitter jag här klockan 20:47 och bloggar. Jag hade Smilla idag och herregud va glad hon var av att se mig. Hon till och med skuttade när vi kommit ut. Har aldrig sett henne så glad men det värmde hjärtat för det kändes som att hon verkligen uppskattar våra promenader tillsammans. På promenaden så träffar jag en granne som haft inbrottsförsök i sitt garage nyligen. Som tur var kom de aldrig in i garaget men det är så obehagligt.

Inbrottsförsök

Väl hemma så fortsatte jag att vattna växterna men jag hann inte ens med hälften idag. Får fortsätta imorgon. Sen åkte vi till Överby när sambon slutat jobbet för jag skulle förbi Blomsterlandet och köpa mina favorit krukor som de rear ut nu. Blomsterlandet i Trollhättan har verkligen bästa personalen. Så trevliga och hjälpsamma. Sen åkte vi och handlade mat, hamnade naturligtvis i en sån där check point. Men det gick rätt fort. Efter det åkte vi vidare till Reko Ringen för att hämta veckans beställning. Sen väl hemma så träffade jag en annan granne så jag informerade om inbrottsförsöket och sen kom nästa granne som sitter i styrelsen hos Hyresgästföreningen så informerade honom också.

Har även laddat upp och fixat med nästa veckas videos, uppdaterat mina sociala medier, svarat på mail och kommentarer. Fick även skattepengarna idag men allt försvann lika fort som de kom. En del la jag undan till vår semester i sommar och resten in på sparkontot.

Jag börjar känna mig överväldigad

I Söndags när vi firade min sambo så var det första dagen på detta året som jag var ”ledig”. Och anledningen till varför jag skriver ”ledig” är för att jag fotograferade och uppdaterade stories. Men jag inser att jag måste verkligen försöka ta mer ledigt för detta tempot som jag har nu kommer inte vara hållbart i längden. Det är fruktansvärt svårt att hitta en balansgång men jag behöver prioritera min hälsa och välmående. Kanske att jag bara jobbar halva dagar på helgerna. Och kan jag vara ledig hela Lördag eller Söndag så ser jag till att vara det.

Dela

6 Kommentarer

 1. 6 april, 2022 / 05:06

  Du ska vara så stolt över att du går din egna väg & gör DIN grej! Önskar att fler gjorde det ibland 🙂

  Så obehagligt med inbrott.. Märkligt nog drömde jag inatt angående just inbrott, fy!
  Ha en fin onsdag nu, kram

  • dixiwonderland
   Författare
   6 april, 2022 / 09:24

   Om du bara visste vad dina ord betyder, tack snälla <3

 2. 6 april, 2022 / 12:07

  Det är underbart när en person kan inspirera en så mycket <3

 3. 7 april, 2022 / 17:30

  wow! åh vad fin bok 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.