1   3
45   45
0   30
6   30
6   42
0   27
0   19
5   33

30 års kalas för min älskling

30 års kalas för min älskling
30 års kalas för min älskling

Igår samlades vi ute i Öresjö för att fira min sambos 30 års dag tillsammans med hans pappas sida. Detta var det femte kalas på en vecka och vi är fortfarande inte klara med firandet haha. Men vi hade en så otroligt mysig och rolig idag. På hans egen beställning så gjorde jag en glass daimtårta som ni ska få recept på. Den blev så himla god.

30 års kalas för min älskling

Sen delade de ut presenterna och när han läste kortet från sin pappa så brast det för mig och tårarna bara rann. Vilket skapade en kedjereaktion hos alla andra så jag tror vi alla satt där runt bordet med tårar i ögonen.

30 års kalas för min älskling

Både farmor och farfar (min sambos farmor och farfar) var på bra humör idag. Farmor är tyvärr dement så man vet inte om hon har en bra dag eller en dålig dag. Farfar fyllde 91 i Februari och tyvärr börjar vi märka att han inte riktigt hänger med som tidigare. Jag hoppas att vi får en jätte fin sommar tillsammans med dom ute i Öresjö i år. Förra året låg farmor inne på sjukhuset och vi trodde inte att hon skulle överleva men vi är så glada att hon fortfarande är med oss. Det är så viktigt att ta vara på den tiden som vi har tillsammans.

Efter att vi varit i Öresjö så åkte vi hem och lämnade av alla presenterna. Sen så hade vi förfest hemma hos min sambos pappa. Nu gick det inte direkt vilt till men vi spelade spel och de drack alkohol som såg ut som saft. Sen klockan 17:00 hade jag bokat bord på O’learys åt oss. Nu är väl inte O’learys det mest instagram vänliga stället man kan gå till. Men maten här i Trollhättan är så fruktansvärd god! Kan verkligen rekommendera att ni kommer hit och äter om ni har vägarna förbi. Men försök att undvika att boka bord när det är någon tråkig match.

30 års kalas för min älskling
30 års kalas för min älskling
30 års kalas för min älskling

Till förrätt så beställde vi in deras chicken wings som jag verkligen rekommenderar! Tycker du om stark mat så ska du beställa in Hit Buffalo Wings och om du vill ha något mildare så beställ in deras Parmesan & Garlic Wings istället. Jag tog Buffalo men det var för starkt för mig så fick byta några med min sambo. Sen till varmrätt så tog vi pasta, någon sandwich som de hade och ryggbiff med pommes. Maten smakade helt amazing!

Efter att vi ätit så gick vi och spelade biljard samt shuffleboard

Jag älskar att spela biljard. Jag är inte speciellt bra men tycker ändå att det är väldigt roligt. Shuffleboard var också kul men kanske inget som jag hade velat göra under en länge tid. När vi hade spelat klart så satt vi och prata tills det var dags att dra sig hemåt. Jag minns inte ens när jag var ute så där sent och då gick vi hem vid 21 haha. Hon som aldrig går ut ni vet. Men det var en så sjukt bra dag och kväll. Älskar när vi spenderar tid så här tillsammans. Vi har alltid så himla roligt och jag vet att min sambo var så himla nöjd med sin dag.

30 års kalas för min älskling
Dela

8 Kommentarer

 1. 4 april, 2022 / 21:15

  Åh så kul och mysigt!

 2. 5 april, 2022 / 05:29

  Meeen så fint!!! Stort stort grattis till honom <3

 3. 5 april, 2022 / 15:59

  Så härligt firande han verkar ha fått! 🙂 Kul att bli firad ordentligt. Maten såg verkligen god ut!

 4. 5 april, 2022 / 19:32

  Så härligt inlägg med massor av god mat och kärlek 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.