4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Sneakers Heaven


Reklamlänkar för Bubbleroom.se

Sneakers Heaven

Old Skool | Colby Sneaker | Irving Stripe

Sneakers Heaven

Jag är en riktig sucker när det kommer till sneakers. Önskar att jag hade många fler än vad jag har. Just nu håller jag på att gå in mina nya sneakers som jag använder precis hela tiden. Men om jag hade fler sneakers så hade de inte blivit så utslitna. Jag får helt enkelt ta och köpa hem lite sneakers nu när jag har hittat så galet många fina.

Sneakers Heaven

Liv PU | Theo Sport | Allie Trainer

Något som jag tycker är så fint är ett par små sneakers till olika typer av klänningar. Jag är inget fan av stora klumpa sneakers. Det får mig att tänka på alla platåskor som man hade när man var typ 8-9 år gammal. Otympligt och jobbigt att gå i. Men fördelen med en tjock platå är att man sliter inte ut skorna lika fort. Jag som alltid går i samma sneakers sliter ut dom så himla fort. Speciellt nu när jag har hundarna och går så mycket.

Sneakers Heaven

Mags Sneakers | Degrom Sneakers | Retroque Wmn

Skorna i dessa inlägget kommer i en massa olika färger, designs, märken och priser. Jag är fortfarande en liten märkesnörd när det kommer till mina skor och accessoarer. Främst för att accessoarer och skor inte förlorar i värde på samma sätt som kläder gör. Mitt favoritmärke på sneakers är Adidas men hittar jag ett par snygga sneakers så köper jag dom oavsett märke. Det som jag älskar med Adidas är att jag inte får skoskav av dom. För mig är det ett mirakel men mina fötter har kanske blivit bättre med åren.

Dela

2 Kommentarer

  1. 7 april, 2022 / 22:45

    Älskar också sneakers <3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.