5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

K18 Leave In Molecular Repair Mask


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Lyko.se & Sephora.se

I julklapp så fick jag K18 Leave In Molecular Repair Mask av Sari. Hon hade själv använt den ett tag och älskade den så hon ville att jag skulle testa den. Jag tycker det är jätte svårt att hitta bra hårprodukter till mitt hår. Jag använder Olaplex som jag är väldigt nöjd med och min älskade hårolja från Gisou men utöver det så har jag inte fastnat för några speciella hårprodukter.

Det står ”Använd K18 Mask de följande 4-6 hårtvättarna och sedan var 3:e till var 6:e tvätt efter behov”. Så min tanke är att fotografera mitt hår efter de fyra första användningarna för att se om vi kan se någon skillnad på håret. I skrivandets stund så har jag precis testat produkten för första gången men när detta inlägget publiceras så kommer jag ha provat produkten hela fyra gånger.

K18 Leave In Molecular Repair Mask
Efter första användningen

Jag märkte skillnad direkt efter första användningen på mitt hår. Håret kändes fylligare och mjukare. Nu har jag väldigt frissigt hår vilket ni kan se på bilden. Men hade jag valt att styla mitt hår så anser inte jag att det hade varit en ärlig recension. Under samma vecka som jag testade K18 för första gången fick jag även komplimanger för att mitt hår såg friskare ut vilket är positivt.

Efter andra användningen av K18 Leave In Molecular Repair Mask

Tyvärr så är inte den andra bilden helt rättvis. Vi hade en massa ärenden denna dagen så jag var tvungen att föna mitt hår vilket också resulterade i att jag behövde använda min olja som innehåller värmeskydd. Jag upplever att mitt hår ser glansigare ut på den andra bilden men jag är osäker på om det är på grund av K18 eller om det är oljan samt att håret har blivit fönat. Det jag noterade nu var att jag endast behövde två pumpar för att täcka hela mitt hår vilket är imponerande. Håret känns mjukare utan att bli för tungt.

Efter tredje användningen av K18 Leave In Molecular Repair Mask

Denna natten hade jag sovit med fläta och ska jag vara ärlig så ser jag inte någon skillnad på håret. Däremot så känner jag skillnad. Stor skillnad. Håret känns friskare, tjockare och är inte alls lika frissigt även om det är svårt att tro när man ser dessa bilderna.

Efter fjärde användningen av K18 Leave In Molecular Repair Mask

Idag har jag använt K18 Leave In Molecular Repair Mask fyra gånger. Till vänster ser ni mitt hår efter första användningen. På bilden till höger ser ni håret efter den fjärde användningen. Jag tycker att man kan se att håret ser tjockare ut nu. Det känns mycket fylligare utan att kännas tungt. Även om det inte syns så tydligt på bilderna. Så måste jag säga att jag är förvånad över hur fort jag märkte skillnad på mitt hår.

K18 Leave In Molecular Repair Mask är absolut en produkt som jag kommer fortsätta köpa. Jag är riktigt imponerad. Som ni kan se så är mitt hår galet frissigt men jag upplever att K18 Leave In Molecular Repair Mask dämpar detta väldigt bra. Håret känns fylligare och mjukare. Jag har inte stylat håret sen jag började med produkten. Men är säker på att håret kommer se magiskt ut när jag väl gör det. Jag kan varmt rekommendera K18 Leave In Molecular Repair Mask för er som är sugna.

8 Kommentarer

 1. Sari Kallio
  15 januari, 2023 / 12:09

  Kul att du gilla den 🤩 jag tycker också det ser Mycket fylligare ut 😍

  • dixiwonderland
   Författare
   15 januari, 2023 / 12:38

   Tack snälla för julklappen 😀 Tur att du vågade gå din egen väg och inte vad som stod på önskelistan 😉

 2. 16 januari, 2023 / 14:14

  Älskar när man hittar produkter som gör skillnad direkt 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   17 januari, 2023 / 09:29

   Eller hur! Och just till håret så är det så himla svårt tycker jag.

 3. 17 januari, 2023 / 11:54

  Jag tycker verkligen man ser skillnad, det ser fylligare ut!! 🙂 så härligt när man hittar produkter som gör skillnad så fort. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.