1   12
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Låt mig presentera min sjätte vovve

Låt mig presentera min sjätte vovve

God morgon på er. Januari har bara sprungit förbi. Det känns som att det var så länge sedan som jag satt ner och bara berättade om vad som händer i mitt liv. På bilderna ser ni Luna. Hon är den sjätte vovven som jag har börjat jobba med. Vi har precis haft vår första vecka och det har gått så himla bra. Imorgon kommer jag ha ett nytt schema för hundarna och det innebär att jag kommer i snitt gå 3-4 promenader om dagen. Vilket betyder att jag kommer gå mellan 4-5 timmar per dag! Det kommer bli väldigt intensivt men jag är så pepp. Jag vill jobba så mycket som möjligt med hundarna. Hoppas bara att vädret är på vår sida.

Låt mig presentera min sjätte vovve

Igår såg jag klart alla 21 Marvelfilmerna. Har aldrig kört ett maraton med Marvel tidigare men det var underbart! Vilken nostalgi. Idag har jag tvättid, jag ska också fixa matlådor till veckan som kommer. Underlättar så mycket när vi bara kan ta fram en matlåda och värma på. Sparar el också då jag inte behöver laga mat på flera dagar. Jag behöver även läsa ut boken som jag har lånat då den ska tillbaka imorgon. Något som jag är extra glad över är att jag har börjat året med att spara undan 5790 kronor. Det känns så himla skönt. Köpt flera nya aktier, mitt konto för tjänstepensionen öppnas imorgon och börsen har än så länge gått bra. Januari månad får helt klart tummen upp även om vädret är så tråkigt.

Dela

8 Kommentarer

 1. Sofie
  22 januari, 2023 / 15:18

  En Tollare ser jag. Väldigt kloka hundar. Vilka aktier köper du? Svenska företag eller utländska? Jag köper numera enbart utländska företag och senast är ett gäng läkemedelsaktier. Pfizer och Eli Lilly bland andfa.

  • dixiwonderland
   Författare
   22 januari, 2023 / 15:52

   Ja det stämmer att hon är tollare 😀 Jag köper både svenska och utländska 😊

 2. 22 januari, 2023 / 18:46

  Vilka fina bilder på henne 🙂

 3. 24 januari, 2023 / 11:06

  åh vad roligt, så söt! 🙂

  har blivit så sugen på att se alla marvel nu när jag sett dina storys 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   24 januari, 2023 / 21:26

   Gör det! Det var verkligen MAGISKT 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.