0   26
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Egentid, myskväll med mig själv

Inlägget är reklam för Åhlens.se och innehåller annonslänkar
Egentid, myskväll med mig själv

Egentid, myskväll med mig själv

Igår var jag ensam hela dagen och kvällen lång. Att få egentid i en liten 1:a är mer eller mindre omöjligt. Men igår var min sambo på julfest med jobbet och kom inte hem förrän klockan två på natten. Så jag hade hela dagen och kvällen för mig själv. Jag passade på att spela in lite videos för Plantmas och sen spenderade jag resten av dagen i min pyjamas. Har snart sett klart 7 säsonger av True Blood på två veckor. Inte lika imponerande som när jag såg 15 säsonger av Supernatural på 3 veckor.

Egentid, myskväll med mig själv

Mer färg denna vintern

Har fått hem lite Black Week shopping som jag gjort nu i veckan. Denna bubblegum rosa tröjan är så fin. Jag har inte bestämt mig för om jag ska behålla den eller inte. Har lite svårt för stickade tröjor som inte har en polokrage. Tycker man får en så fyrkantig form. Lite förvånande kanske att jag har köpt stickade tröjor som inte är i färgen beige. Men nu när jag har mörkare hår så passar det mycket bättre till färgade plagg. Inväntar ett annat paket som också innehåller lite rosa kläder så ska avvakta och se om jag behåller den eller inte.

Egentid, myskväll med mig själv

En helg full med jobb väntar

Köpte två jätte fina genomskinliga muggar som äntligen har kommit in på lager igen. Tänkte att de blir perfekta att ha med ut i skogen när vi grillar. Vi har alltid med oss en termos med te när vi är ute. Misstänker att de flesta kör på plastmuggar som man hade när man var liten men det blir ju mycket finare med dessa. Idag skulle vi egentligen varit hundvakt men det blev inställt så jag ska spendera min Lördag med att se klart True Blood och jobba undan lite grejer. Ska ni hitta på något kul denna helgen?

Dela

8 Kommentarer

 1. 27 november, 2021 / 17:45

  Vilken härlig färg på tröjan. Hoppas du kommer trivas i den eller något annat av de rosa plaggen.

  • dixiwonderland
   Författare
   29 november, 2021 / 09:52

   Tröjan fick åka tillbaka men behöll en annan rosa tröja 😀

 2. 27 november, 2021 / 20:19

  ibland älskar jag egentid, ibland inte.. så himla fin tröja 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   29 november, 2021 / 09:52

   Bor man i en 1:a så uppskattar man det alltid 🤣

 3. 27 november, 2021 / 21:37

  Den tröjan ser galet fin ut! 🤩

  • dixiwonderland
   Författare
   29 november, 2021 / 09:52

   Det var den men tyvärr fick den åka tillbaka 🙂

 4. 28 november, 2021 / 20:42

  Att ha egentid med sig själv tror jag är så viktigt och bra för ens mående 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.