1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

December började inte alls bra

December började inte alls bra

December började inte alls som jag hade tänkt mig. När man peppat julen hela November så startade December med en massa tråkigheter. Jag kan inte dela med mig av det som hänt men det har varit ett par riktigt jobbiga dagar. Är så glad för mina underbara vänner som verkligen funnits där för mig. Uppskattar det så mycket och inget som jag någonsin tar för givet.

December började inte alls bra

Det har varit väldigt intensivt nu de sista. Många hundpromenader, lanseringen av både julkransarna och julgrupperna, betalningar som har krånglat vilket gjort att jag har behövt sitta i telefon men flera olika företag, tävlingar på mitt växtkonto, försöka få ihop material på mina sociala medier. Det har varit mycket men jag har hela tiden haft en bra balans i mina arbeten. Men när saker inträffar i privatlivet som man inte har någon kontroll över då tar det lätt kraften ur en.

Jag mår lite bättre för varje dag som går. Det kommer ta tid för mig att läka från detta. Idag var vi ute på julmarknaden tillsammans med min mamma vilket var så mysigt. Vi var även på julbord men jag tänker att ni får läsa mer om det imorgon. Nu ska jag spendera dagen framför God Of War Ragnarök samtidigt som jag stickar vidare på en julklapp. Är så himla glad över att jag har börjat sticka igen. Har verkligen saknat det.

Dela

2 Kommentarer

  1. 5 december, 2022 / 05:46

    Ta hand om dig!! <3 Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.