2   32
22   46
79   61
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

En oförglömlig spaupplevelse

Det som gör Upper House så himla magiskt är naturligtvis deras spa. Jag har varit på flera olika men jag älskar verkligen Upper House Spa. Kanske för att det är de enda stället jag har varit på som har en pool på utsidan av byggnaden på 20 våningen. Vi hade bokat spa klockan 20:00 vilket var så himla mysigt. Det är helt mörkt ute och mitt emot ser man alla de vackra lamporna på Liseberg lysa upp. Det tråkiga var dock att jag frös så fruktansvärt mycket när vi var där. Jag vet att ni är lika förvånade som jag då jag aldrig fryser men jag ville bara vara i de varma poolerna för den med massagestrålarna var för kall. Dock blev det verkligen en oförglömlig spaupplevelse när vi är i utomhuspoolen. Det blåste riktigt ordentligt så jag höll mig till kanten medan min sambo simmade runt lite. Helt plötsligt börjar han gapskratta och peka så jag kollar dit.

Och innan jag skriver vad vi fick se så finns det två typer av spa människor. Det finns den typen som inkluderar mig själv, den typen som har gränser. Detta betyder att jag tex sänker rösten när jag pratar, går ner försiktigt i poolerna och är respektfull mot de andra som är där. Sen har vi den andra typen… Dom som tror att dom är på ett vattenpalats så de mer eller mindre hoppar ner i poolerna. Som är all over sin partner och verkar inte alls notera att det finns andra personer i samma pooler.

Och vad fick vi då se när vi är i utomhuspoolen på 20 våningen? Jo i ett av hotellrummen så är det ett par som går all in. Hon står med händerna mot fönsterrutan som är riktad rätt mot oss och han kör på. Lampan i deras rum är tänd så vi ser precis ALLT! Hela situationen var så himla awkward för dom kan inte ha missat att poolen var där, med folk i. Och även om poolen inte var där så var deras fönster riktat så att alla mitt emot kunde se dom. Det var utan tvekan en oförglömlig spaupplevelse haha.

Dela

2 Kommentarer

  1. 18 december, 2019 / 09:50

    Haha vad sjukt och riktigt konstigt att dom inte hade koll på omgivningen. Ni fick minsann en upplevelse. 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.