1   12
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Jag köpte min första designer väska


Detta inlägget är ett annonssamarbete med väskor.com

Jag älskar väskor. Jag köpte min första designer väska när jag var 21 år gammal. Den var från Calvin Klein och jag älskade den så himla mycket. Tyvärr var den inte alls i någon vidare kvalité och gick sönder efter ett par månader. Idag har jag nio väskor från Louis Vuitton, Michael Kors, Ralph Lauren och By Malene Birger.

Jag bestämde mig rätt tidigt att endast köpa designer väskor. Först för att inte lägenheten skulle svämma över av väskor men också för att jag ville ha bra kvalité. Sen kan jag ärligt säga att jag länge tyckte det var viktigt att märket syntes. Till skillnad från många klädesplagg så ser man rätt snabbt vad en väska kommer ifrån medan rätt styling kan få ett billigt plagg att se dyrt ut.

Väskan.com är en hemsida som erbjuder väskor från Guess, Hugo Boss, Morris, Valentino och många fler. Det finns väskor i alla möjliga prisklasser. Resväskor till axelremsväskor till plånböcker. Dom erbjuder både fri frakt och fri retur. Detta är något som jag värdesätter högt när jag beställer online. Dom har 9,2 på Tustpilot vilket är ett av de högsta betygen jag sett ett företag ha. Jag plockade ut några favoriter. Perfekt vardagsväskor som går att styla till i stort sett vilken outfit som helst. Jag har alltid älskat stora väskor men nu det senaste så har jag fastnat allt mer för små. Så länge jag får plats med min systemkamera, telefon och kort så är jag nöjd.


Detta inlägget är ett annonssamarbete med väskor.com

18 Kommentarer

 1. 1 februari, 2018 / 17:35

  Åh, längtar såå efter min första designerväska!

 2. 1 februari, 2018 / 19:57

  Ah hihi en väskinlägg här, kul! WOW vilka fantastiska väskor du har!
  Svar: Hihi, nä det är inte så lätt att välja men det blev lättare när jag delade upp i vardagsväskor, de jag använder mest som är mest praktiska. Kommer lägga upp ett inlägg om mina favorit ”kväll” party väskor med tänkte jag 😉

 3. 1 februari, 2018 / 20:42

  åhhh skulle allt gärna också vilja köpa en designer väska någongång!!

  • dixiwonderland
   Författare
   2 februari, 2018 / 10:05

   Hoppas det kommer hända för dig 🙂

 4. 1 februari, 2018 / 21:55

  Såå snygga väskor! Jag drömmer om att någon dag få köpa mig en riktig designerväska! 🙂

 5. 2 februari, 2018 / 00:39

  Är likadan när det kommer till väskor!! 😀 Min senaste är en gucci!!! perfekt storlek!:D

  • dixiwonderland
   Författare
   2 februari, 2018 / 10:05

   Deras kollektion förra året var så fin 😀

 6. 2 februari, 2018 / 00:42

  har bara två från mk inte skoj då de går sönder. dina är så fina

  • dixiwonderland
   Författare
   2 februari, 2018 / 10:04

   Oj då. Väskan på bilden är min första Michael Kors väska. Har haft den i ca 5 år och den är hur fin som helst. Ingen av mina väskor har gått sönder 🙂

 7. 2 februari, 2018 / 09:32

  Väskor är ett måste!!! Michael Kors är en klar favorit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.