1   12
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Jag var så trött i morse att jag tydligen glömde

Jag var så trött i morse att jag tydligen glömde spola efter mig på toaletten hahaha. Ville bara ligga kvar i sängen och sova. Men istället så bytte jag om och körde ett ordentligt träningspass. Jag har äntligen börjat springa. Mitt mål är att klara av att springa ca 7 km. Just nu springer jag kanske 100 meter men huvudsaken är att man gör det. Anledningen till varför jag vill springa är för att det ökar förbränningen under dagen samt förbättra min kondition. När zombie invasionen kommer då ska jag fan vara redo!

Efter träningen tog jag bussen in till stan för att äta sushi med Antonia. Vi har flyttat fram vår lunch dejt i flera dagar och naturligtvis lyckas vi pricka in den dagen då regnet bara öser ner. Det till och med haglade! När ska våren komma på riktigt? Orkar verkligen inte med denna kylan något mer. Efter lunchen så åkte vi ut till Överby för att köpa hem en massa mat. Imorgon kommer jag äntligen att få se min bestie igen. Vi har inte setts på över 1,5 vecka och jag har abstinens. Tänker krama sönder henne när vi ses det är en sak som är säker.

Nu ska jag redigera bilder som jag fotograferade förut innan jag börjar med maten. Måste även tipsa om en ny serie som jag naturligtvis redan sett klart. Den heter The Alienist och finns på Netflix. Den utspelar sig i New York under 1800-talet. En seriemördare är på fri fot och mördar små pojkar som jobbar som prostituerade. I huvudrollerna kan vi se en av mina favoriter Dakota Fanning men också Daniel Brühl som var med i Civil War och Luke Evans som var med i hobbit. Jag är inte mycket för kriminalserier men denna var så himla bra och den har fått 7,8 på imdb.

18 Kommentarer

 1. 1 maj, 2018 / 18:24

  Haha oj är en zombie invation på väg? ;D Sushi är ju aldrig fel! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   2 maj, 2018 / 09:34

   Trust me! En dag så kommer det hända och jag tänker inte bli en av dom xD

 2. 1 maj, 2018 / 18:41

  Vad härligt att du har kommit igång med att springa och så himla gott med sushi! 😀 Kramis

 3. 1 maj, 2018 / 18:43

  Vad gott med sushi!

 4. 1 maj, 2018 / 20:26

  Ska kolla denna serie du tipsa om på netflix om det är något för mig.

  • dixiwonderland
   Författare
   2 maj, 2018 / 09:33

   Hoppas du gillar den, jag tyckte att den var grym 😀

 5. 1 maj, 2018 / 21:14

  Jag måste också komma igång med löpningen igen. Mitt mål är 5km, får se hur lång tid det tar att nå dit :p

 6. 1 maj, 2018 / 21:17

  Åå men hjälp så gott med sushi!! Och så skönt att springa 🙂

 7. 1 maj, 2018 / 22:42

  Såklart det att det skulle regna, men så trevligt ni hade det, =D SKönt att börja springa.

 8. 1 maj, 2018 / 23:06

  Lycka till med ditt mål! Tror det kommer gå superbra för dig!

 9. 2 maj, 2018 / 12:43

  gud vad bra du är! Jag skulle också vilja springa, vill gå ner några kilo i vikt, 6-10 ish. Men jag springer nog mindre än 100 meter, och då blir det ju så himla… segt. Att ens börja alltså. Ska hitta viljestyrkan någonstans i djupet ^^

  • dixiwonderland
   Författare
   3 maj, 2018 / 09:52

   Det kommer inte bli enklare förrän man börjat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.