12   24
1   19
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Jag har alltid på mig mina barbie kläder


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Rosa / Röd / Svart / Multi / Rosa

Har man följt mig länge så vet man att jag hade en barbie period när jag var 20. Jag var platina blond och allt skulle vara rosa. Nu är jag några år äldre men jag älskar barbie minst lika mycket nu. Jag skulle förmodligen inte gå in till stan i en sån här t-shirt men pyjamasälskaren som jag är så är detta det perfekta plagget att ha hemma. Älskar att plaggen kommer i så många olika modeller och färger. Rosa är min absoluta favorit färg och det kan inte bli mer barbie än så. Jag har alltid på mig mina barbie kläder som jag köpte när Wildfox och barbie gjorde ett samarbete så jag är säker på att jag hade använt en av dessa tröjorna lika mycket.

Vit / Multi / Blå / Svart / Marinblå / Röd

Jag äger inga bodys men det är en trend som har funnits i flera års tid nu. Perfekt för de varma sommardagarna då man inte riktigt känns för att klä upp sig. Sen kan man gå direkt från vardag till fest. T-shirtarna är gjorda på 95% bomull och 5% elastan. Jag försöker alltid att köpa kläder med mycket bomull i, speciellt nu när det blir allt mer populärt för företagen att köpa ekologisk bomull. Vet ej om just dessa plaggen har ekologisk bomull men bra att det blir allt mer populärt. Tröjorna ser så mysiga ut men jag hade önskat att de kom i en annan färg. Just marinblått och rött är inte mina färger men de kanske kommer komma in i fler färger framöver. Storleken på alla plaggen är 34 till 42.

18 Kommentarer

 1. 2 maj, 2018 / 10:48

  Nej vad kul!! Kan du inte dela med dig av lite bilder från din barbie-period?? Har så svårt att föreställa mig hur det ser ut, hihi! Kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   3 maj, 2018 / 09:53

   Det är inget jag känner för att lägga upp men är man galet nyfiken så finns alltid google tyvärr xD

 2. 2 maj, 2018 / 12:15

  Hehe vad kul att läsa om 🙂

 3. 2 maj, 2018 / 13:05

  Så häftiga! Har helt missat att man kunde köpa det haha 🙂

 4. 2 maj, 2018 / 15:45

  Baddräkterna var grymt snygga!

 5. 2 maj, 2018 / 15:57

  Haha låter lite som att du beskriver mig i de två första meningarna. Inget jag gör medvetet dock, oops! Känner mig som Sharpay i High School Musical haha!

 6. 2 maj, 2018 / 16:02

  Jag tycker inte den röda eller marinblå riktigt passar till Barbies varumärke men det kanske bara är jag.
  Men den rosa och den svarta t-shirten var riktigt snygga

 7. 2 maj, 2018 / 18:37

  åh vad kul, kan inte föreställa mig dig så, kan du inte visa någon bild? 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   3 maj, 2018 / 09:50

   Haha nee jag känner inte riktigt att det är något jag vill lägga upp här men google finns ju alltid för dom som är super nyfikna 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.