3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Back from the dead

Back from the dead

Back from the dead

Om ni tror att jag är så här snygg nu så tror ni fel. Känner mig mer som en överkörd ekorre. Några timmar efter att jag skrev mitt senaste blogginlägg så kom febern. Men det var inte det värsta. Det värsta var min snoriga näsa. Jag har inte varit sjuk sen hösten 2019 så jag minns inte riktigt hur jävla jobbigt det är att bli sjuk. Men jag har hellre feber än en snorig näsa som man måste snyta var femte minut. Det är ett mirakel att jag ens har en näsa kvar.

På bättringsvägen

Och att behöva andas med öppen mun har resulterat i att min hals blivit så fruktansvärt torr. Det har känts som att jag haft rakblad i halsen. Sen som ni vet så har jag sen tidigare problem med min sömn och det har verkligen inte varit något undantag nu när jag varit sjuk. Jag har sovit mellan 1-3 timmar innan jag vaknat och sen varit vaken mellan 2-6 timmar för att kanske sova 1 timma och sen vara vaken. Det har varit hemskt! Men idag känner jag mig äntligen lite bättre. Har inte haft feber sen i Torsdags. Kommer dock hålla mig inne tills jag verkligen känner mig återställd.

Medan jag har legat ”döende” i min säng och sett alldeles för många filmer och serier så kom det upp en bonus video på min Youtube kanal. Innan jag blev sjuk så testade jag bubble tea för första gången och jag tycker att videon blev sjukt rolig. Har ni inte sett den så gör det. Kan säga att jag inte såg lika glad ut när jag testade som jag gör i min thumbnail haha.

Alla hjärtans dag

Idag är det också Alla Hjärtans Dag men vi har valt att ställa in för första gången på 13 år. Eller ställa in och ställa in. Vi hade väl egentligen inga planer på att gå ut och äta. Men jag hade tänkt göra tre rätters här hemma och det blir det inte. Vi har ätit take away i tre dar nu då min sambo inte kan laga mat. Så jag misstänker att det blir take away idag också. Så fort jag blir frisk så vill jag bara dricka green juice och sallad i en månad. Bomba kroppen med vitaminer haha.

Dela

14 Kommentarer

 1. 14 februari, 2022 / 14:07

  Hoppas att ni ändå får en mysig kväll 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   15 februari, 2022 / 10:28

   Mysig vet jag inte om det var men vi åt gott och kollade serier 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   15 februari, 2022 / 10:29

   Svårt att ha planer när man är sjuk 😅

 2. 14 februari, 2022 / 19:45

  skönt att du är på bättringsvägen 😀 känner ju att jag vet vilken smak jag ska ta om jag får chansen 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   15 februari, 2022 / 10:29

   Haha men du kanske tycker helt annorlunda från mig 😉 Man vet inte förrän man har provat 😉

 3. 14 februari, 2022 / 20:51

  Vill också prova Bubble Tea! Krya på dig! Kramis

 4. 15 februari, 2022 / 05:11

  Men din stackare…
  Skickar massor med Krya på dig kramar!!
  Ta hand om dig! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   15 februari, 2022 / 10:30

   Tack snälla va gullig du är <3 Mår mycket bättre idag så är nog helt frisk innan veckans slut 😀

 5. 15 februari, 2022 / 20:26

  Kram på er båda! Låter inte alls kul <3

  • dixiwonderland
   Författare
   17 februari, 2022 / 11:05

   Mår lite bättre för varje dag som kommer 🙂

 6. 20 februari, 2022 / 05:27

  Hoppas ni hade en mysig alla hjärtans dag och att du bli frisk snart!
  Själv har jag varit sjuk i mer eller mindre en månad. Först covid och nu någon förkylning från förskolan….

  • dixiwonderland
   Författare
   20 februari, 2022 / 08:19

   Min sambo fick feber nu inatt så nu börjar väl skiten om igen 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.