1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Jag kan inte i ord förklara hur mycket jag längtar


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Hoodie / Tröja / Tröja / Blus / Tröja / Tröja / Tröja / Byxor / Blus / Boots / Stövlar / Klackar

Igår var vi ute och fotograferade i nästan 4 timmar och jag kan inte i ord förklara hur mycket jag längtar efter hösten. Det är och kommer alltid vara min absoluta favorit årstid. Inte bara för att jag fyller år utan för att årstiden står för MYSIGT. Sitta på ett cafe i en mysig stickad tröja och dricka en varm vaniljlatte samtidigt som man sitter och pratar ikapp allt som hänt med sin bästa vän. I höst vill jag klä mig i färg. Stickade tröjor i alla möjliga färger. Snygga sneakers, boots och varför inte en hatt.

Crazy Deals upp till 50% rabatt
20% rabatt på all hudvård när du shoppar för minst 499 kronor.
Kod SKIN20

Yesterday we were photographing for almost 4 hours and I can not explain in words how much I long for fall. It is and will always be my absolute favorite season. Not only because it´s my birthday but because everything is so COZY. Sitting in a cafe, in a cozy knitted sweater and drink a hot vanilla latte while sitting and catching up with your best friend. This fall I want to dress in color. Knitted sweaters in all sorts of colors. Stylish sneakers, boots and why not a hat.

Crazy Deals up to 50% discount
20% discount on all skincare when you shop for at least 499 sek. 
Code SKIN20
Dela

12 Kommentarer

 1. 3 augusti, 2017 / 15:14

  Nu fick du till och med mig att längta efter hösten, jag som inte vill att sommaren ska ta slut haha!

 2. 3 augusti, 2017 / 16:34

  Jag längtar också till hösten, den bästa årstiden!! Mjukiströjor, varma drycker, inga insekter och LJUS ^^

  • dixiwonderland
   Författare
   4 augusti, 2017 / 13:38

   JA! Dessa jävla insekter. Har aldrig varit så sönderbiten som jag varit denna sommaren. Just nu har jag 7 bett bara på mina ben 🙁

 3. 3 augusti, 2017 / 17:57

  Kan förstå din höst-längtan faktiskt, tycker också att hösten är väldigt mysig 🙂

 4. 3 augusti, 2017 / 18:49

  ja hösten är väldigt mysig! dock är jag en så frusen person så jag gillar sommaren bäst 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   4 augusti, 2017 / 13:37

   Jag önskar att jag var en frusen person 🙁 Hellre det än att vara varm konstant hela tiden!

 5. 3 augusti, 2017 / 19:23

  Åh jaaaag längtar också, såå mycket!! <33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.