1   3
45   45
0   30
6   30
6   42
0   27
0   19
5   33

4 vanor som kommer underlätta din morgon

Att få en bra start på dagen är något som jag tror vi alla tycker är viktigt. Det är svårt att återhämta sig och ändra inställning om dagen börjar dåligt. I detta inlägget tänkte jag ge er fyra små tips som jag använder varje dag för att underlätta min morgon. Jag är helt säker på att om ni testar någon av dessa så kommer ni lämna ert hem med ett leende på läpparna.
/
To get a good start to the day is something that I think is important. It’s hard to recover and change the setting during the day if it starts badly. In this post, I thought to give you four tips that I use every day to make it easier for me in the morning. I am absolutely sure that if you test any of these, you will leave your home with a smile on your face.

Få tillräckligt med sömn / Get enough sleep

Hur mycket vi behöver sova är olika från person till person. Jag är en person som behöver många timmars sömn och snittar på 8-10 timmar. Betyder detta att jag sover bort hela förmiddagen? Nej naturligtvis inte. Jag brukar lägga mig mellan nio och tolv beroende på hur trött min kropp är. Sedan startar jag dagen klockan åtta på morgonen.
/
How much we need to sleep is different from person to person. I am a person who needs many hours of sleep, around 8-10 hours. Does this mean that I’m sleeping all morning? No of course not. I usually lay between 9-12 pm depending on how tired my body is. Then I start the day at 8 am in the morning.

Gå upp i tid för att undvika stress / Wake up on time to avoid stress

Jag behöver minst två timmar på morgonen för mig själv innan jag känner mig vaken. Jag gillar att ta min tid utan att behöva stressa. Jag kan inte leva utan min första kopp kaffe. Utan kaffe så skulle inte min morgon fungera. Jag älskar att dricka kaffe framför olika youtube klipp. Det får mig att sakta vakna till liv innan jag börjar jobba.
/
I need at least two hours in the morning for myself before I feel awake. I like to take my time without having to stress. I can´t live without my first cup of coffee. Without coffee, my morning would not work. I love drinking coffee in front of different youtube clips. It makes me slowly wake up before I start working.

Ät frukost / Eat breakfast

Under natten ligger vår kropp och fastar så att äta frukost är väldigt viktigt. And you know me. Jag har så dålig när det kommer till att äta frukost men för att orka cykla och gå ut med alla hundarna så måste jag ha något i magen. Är du en frukostperson så har du redan fixat detta men för personer precis som mig, som har svårt att äta på morgonen. Så rekommenderar jag er att göra smoothies. Enkelt att få i sig och mättar rätt bra.
/
During the night your body is fasting so eating breakfast is very important. And you know me. I’m so bad when it comes to breakfast but to ride a bike and go out with all the dogs, I have to have something in my tumy. If you are a breakfast person, you have already got ths down but for people just like me who have trouble eating in the morning. I recommend you to make smoothies. 

Planera din dag / Plan your day

Min kalender är väldigt viktig i min vardag. Jag älskar att kunna se vad jag ska göra under dagen och sedan stryka över det. Det ger mig en känsla av belåtenhet. När du vet vad du måste göra under dagen så blir det också enklare att planera och lägga upp hur dagen ska se ut.
/
My calendar is very important in my everyday life. I love to see what to do during the day and then check it of the list. It gives me a feeling of contentment. Once you know what to do during the day, it’s also easier to plan how the day will look like.

Dela

22 Kommentarer

 1. 3 augusti, 2017 / 08:42

  bra vanor och jag behöver också många timmars sömn, inte möjligt på samma sätt numera, men jag tycker vi sover bra, sover i alla fall 7h per natt, samt tänk om man hade chansen att få 2h på sig att vakna till, här är det snabba ryck, men inget stress för det, men det ska vara effektivt

  • dixiwonderland
   Författare
   4 augusti, 2017 / 13:43

   Under dom 2 timmarna så kombinerar jag ju jobb med nöje. Ser över mailen, svarar på kommentarer och planerar dagen men eftersom att jag vet att det tar 2 timmar innan jag känner mig vaken så anpassar jag också min tid. Har jag tex hundarna så går jag upp 6 på morgonen för att få den tiden för mig själv i lugn och ro 🙂

 2. 3 augusti, 2017 / 08:53

  Bra inlägg 🙂

  Svar; Haha jaa, hästarna ser nästan ut som Alien med huvorna.. 😉

 3. 3 augusti, 2017 / 10:42

  Jättebra tips som jag verkligen behövde haha!

 4. 3 augusti, 2017 / 11:15

  Åh vilken härlig kopp<3

 5. 3 augusti, 2017 / 13:54

  Vad kul att du delar med dig av dina morgonrutiner! 😀 Kramis

 6. 3 augusti, 2017 / 14:08

  vilket jättebra inlägg 🙂

 7. 3 augusti, 2017 / 18:12

  fin bild på dig =)

 8. 3 augusti, 2017 / 18:28

  Super härliga och bra tips<3

 9. 3 augusti, 2017 / 20:18

  gör alla dom, så bra!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.