1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Regn & Pinchos, vad passar inte bättre än att gå ut och äta

Vädret är inte på topp här i Trollhättan. Det ska regna i fler dagar men vad passar inte bättre än att gå ut och äta. Jag hoppas dock att vi får lite uppehåll så man kan gå ut och fotografera. Vill passa på nu medan jag har drömkameran.
/
The weather is really bad here in Trollhättan. It says that it will rain for a couple of days so why not go out for dinner. I hope we will get some breaks from the rain because I wanna be outside photographing. Wanna use the dream camera as much as I can now when I have it.

Det vi såg mest fram emot var drinkarna. Älskar Pinchos drinkar men helvete va sur Röda remmar var. Finns en video på min instastory när jag dricker den haha. Själv beställde jag en Peachy som är min favorit av deras drinkar.
/
What we were looking forward to was the drinks. Love Pinchos drinks but the new one Röda remmar was so sour. There is a video on my instastory when I tasted it haha. I myself ordered a Peachy which is my favorite of their drinks.

Tråkigt nog så fanns det inte något nytt på menyn som tilltalade mig så jag körde på samma som alltid. Måste dock säga att deras marängssviss har riktigt god och prisvärd.
/
Sadly there was nothing new on the menu that I liked so I took the same old. I must say that their meringue with ice-cream was really tasted.

16 Kommentarer

 1. 3 augusti, 2017 / 22:20

  Synd att vädret är dåligt men det där såg för gott ut!

  • dixiwonderland
   Författare
   4 augusti, 2017 / 13:35

   Är så när man bor på västkusten 😉

 2. 4 augusti, 2017 / 06:41

  Funderat du på att slå till med en liknande kamera nu =)?? Drinkarna verkade iaf trevliga, tro mig att Trollhätta måste jag stanna till och se närmare på *S* Har mest bara åkt förbi när man har varit på väg till andra ställen i landet. TREVLIG HELG!

  • dixiwonderland
   Författare
   4 augusti, 2017 / 13:35

   Ja det svåra verkar dock vara att hitta en återförsäljare. Nu har dom ju Canon eos 5d mark 4 men den kostar nästan 35.000 kronor och så mycket är jag inte villig att betala. Om jag inte hittar en bra återförsäljare så får jag kanske köpa en begagnad. Vill dock köpa en helt ny så får se vad det blir. Finns så många att välja på 🙂

 3. 4 augusti, 2017 / 10:28

  Måste gå dit någon gång 😀

 4. 4 augusti, 2017 / 14:19

  Gud, så trevligt det ser ut. Jag var på Pinchos för första gången igår, drack en GT och en Whisky sour, åt oliver och sötpotatispommes 😀

 5. 4 augusti, 2017 / 14:31

  Såg magiskt gott ut! Här regnar det också som bara den :/

  • dixiwonderland
   Författare
   5 augusti, 2017 / 09:57

   Ja samma här men idag verkar vädret bättre så vi ska nog ut och fotografera 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.