1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

Jag kan äntligen andas ut

Det har varit en hel månad med planering och stress. Allt krångel med klänningarna och sen panik över att kanske inte finna rätt blommor, för att inte tala om hur rädd jag varit för att vi ska få dåligt väder. Nu verkar det som att allt faller på plats och jag kan äntligen andas ut.

Är så glad över att min mamma gav mig ett presentkort på Blomhuset för jag köpte blommor för 350 kronor. Dom trodde att jag skulle göra flera kransar när jag frågade ifall dom trodde att det skulle räcka men när jag sa att det bara var min så sa dom att det absolut skulle räcka. Annars har jag haft en fantastisk härlig dag i stan med Anne-Marie. Vi åt en så god lunch på Thai Singbar och sen gick vi vidare till Strandgatan där vi tog en frapino.


It has been a whole month with planing and stressing out. All the problems with the dresses and then the panic over that the flowers that I wanted would not be there, not to speak about the Swedish weather. Now it feels like everything is falling in to place and I can finally breath. 

I´m so happy that my mom gave me a gift card to Blomhuset because I bought flowers for 350 sek. They thought that I was going to make several midsummer wreaths but when I said that the flowers only was to mine they said that I would not need more flowers haha. I had a wonderful day with Anne-Marie in town. We had a great lunch at Thai Singbar and later we went to Strandgatan to have a frapino.

8 Kommentarer

 1. 21 juni, 2017 / 21:11

  Ja verkar som om det ska bli bra väder och så fint med alla blommor, =D Hoppas också det ska bli bra väder för vi tänkte gå se då de reser majstången och dansa kring stången med tösen,

  • dixiwonderland
   Författare
   22 juni, 2017 / 10:55

   Här ska det regna naturligtvis xD Jag hoppas att det vänder men det ser inte ljust ut 🙁

 2. 21 juni, 2017 / 21:28

  Skönt för dig att du äntligen kan ta det lugnt! Kram <3

 3. 21 juni, 2017 / 22:01

  Fin bukett!

  Sv: Jamen verkligen, ser verkligen fram emot fotograferingen!

 4. 21 juni, 2017 / 22:53

  låter härligt! skönt att allt löste sig 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   22 juni, 2017 / 10:54

   Ja men nu verkar det som att vädret ska krångla 🙁 Alltid ska det vara något men vi får väl vara ute hela natten om det är vad som krävs för att få en bra bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.