2   12
4   19
0   13
1   45
6   27
0   20
5   22
11   36

Äntligen köpt ett par sommarskor


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Det har trillat in lite nytt här hemma hos mig. Denna klänningen fick jag hem tidigare i veckan. Jag skickade tillbaka den i storlek large då den var väldigt stor på mig men medium sitter bra vilket känns skönt för jag inväntar exakt samma klänning fast i vitt. Sen har jag äntligen köpt ett par sommarskor. Jag har hela tiden gått runt i mina cerise rosa sneakers vilket förstört varje outfit men dessa ballerina sandalerna från Tommy Hilfiger är pure love. Kommer bättre bilder på dom och även klänningen. Tänkte att jag skulle ha denna klänningen när jag fotograferar med Sixten.


I´ve got some new stuff. I got this dress earlier this week. I sent it back because it was to big in a size large so I changed to a medium and thank god it fits. I´m waiting for this dress in white so I am happy to know that it will fit. I also finally bought summer shoes. I have been walking around in my pink sneakers and it has not been looking good to my outfits. These super cute ballerinas from Tommy Hilfiger is pure love. I will show you better pictures of the shoes and I was think about wearing this dress when I shoot with Sixten.

14 Kommentarer

 1. 21 juni, 2017 / 18:59

  Vilka fina ballerina-skor! Kram

 2. 21 juni, 2017 / 19:32

  Stackars Johan som fortfarande är sjuk 🙁

  Klänningen var ju superdupervacker, och skorna också 😀 Jag ska köpa nya sommarskor snatrt också, jag går runt i sneakers av olika slag, men de behöver jag strumpor i och det blir ju rätt varmt >.<

  • dixiwonderland
   Författare
   22 juni, 2017 / 10:56

   Han är dock frisk nu. Som tur var så var det bara lite halsont 🙂

 3. 22 juni, 2017 / 11:40

  Så fina skorna var, har letat själv efter ett par liknade 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.