5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

Jag har samlat ihop några favorit ifrån kampanjen


Detta inlägget är ett annonssamarbete med Nelly.com & innehåller annonslänkar

Klänning / Klänning / Blus / Skjorta / HattKlänning / Klänning / Kavaj / Boots / Kjol / Skor
Jag har samlat ihop några favorit ifrån kampanjen där ni får 25% rabatt när ni anger koden DIXI25 i kassan. Jag tror vi alla är så redo för våren nu. Jag hoppas bara att vi får en varm vår och sommar så att man kan ha klänning. Förra sommaren var riktigt kall och jag minns att jag hade leggings mer än vad jag hade klänning. Jag tycker det är så fint när man mixar det söta med det tuffa för att få kontraster.

Förra sommaren hittade jag så många fina platser att fotografera på så det ska bli enormt kul att åka tillbaka dit i år och ta nya bilder. Jag får ofta frågor angående hur det är att fotografera utomhus bland folk. Naturligtvis kollar folk när man står och poserar framför en systemkamera. I vissa situationer så kan det kännas jobbigt men jag tänker hela tiden att jag jobbar. Det är mitt jobb att ta bilder på mig själv hur konstigt det än låter.  Jag gillar inte uppmärksamhet så jag försöker ofta fotografera på tider när det är lite folk ute. Men jag upplever att de flesta tycker att det är roligt. Många ler när de går förbi. Det har hänt att vuxna män försöker göra sig roliga genom att ställa sig bakom fotografen och gör konstiga miner. Jag vet att det låter sjukt men det är sant. Jag är dock inte den som är tyst så jag brukar säga till och förklara att vi faktiskt står och jobbar och att jag knappast tror att han hade uppskattat om någon gjorde så när han jobbade.


Detta inlägget är ett annonssamarbete med Nelly.com & innehåller annonslänkar

14 Kommentarer

 1. 7 mars, 2018 / 18:47

  Håller också tummarna för en varm vår och lång sommar 🙂
  Men vad jobbigt att folk gör så..

 2. 7 mars, 2018 / 19:47

  Så fina plagg OCH så fina vårfärger :))

 3. 7 mars, 2018 / 20:19

  Så fint, skulle vilja prova en sådan keps, hihi! ^^ Bra att du säger till när du känner att folk stör när du fotar!

  • dixiwonderland
   Författare
   8 mars, 2018 / 08:12

   Jag har den skepparmössan och jag ÄLSKAR den 😀

 4. 7 mars, 2018 / 21:23

  Ohhh den rosarandiga blusen, vill ha

  • dixiwonderland
   Författare
   8 mars, 2018 / 08:12

   Passa på när du får hela 25% rabatt 😀

 5. 7 mars, 2018 / 23:00

  Så bra rabatt och fina saker!! 🙂 Klokt att du tänker så och fokuserar på att det är en del av ditt jobb, även om andra inte alls förstår det och därför ska försöka göra sig roliga… Tycker du tar så fina bilder på dig själv i utemiljö!!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   8 mars, 2018 / 08:11

   Skulle dock inte säga att 25% rabatt är lite 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.